Oglasila se škola učenika koji je stradao u nesreći kod Novog Sada: Sa velikim žaljenjem saopštavamo...

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

"Sa velikim žaljenjem saopštavamo da je učenik Tehničke škole „Mihajlo Pupin“ N.Š.(18) izgubio život usled saobraćajne nesreće koja se dogodila rano jutros na putu Inđija – Novi Sad", stoji na zvaničnoj strani ove obrazovne ustanove.

Podsećanja radi, teška saobraćajna nesreća dogodila se rano juros na putu Novi Sad-Inđija.

Kako smo saznali, mladić N.Š. vozio je, navodno, većom brzinom od dozvoljene. Kako bi ga izbegao vozač autobusa je skrenuo sa puta. Oba vozila su sletela u kanal pored puta.

Mladić je na mestu ostao mrtav.

Stanje povređnih

Direktor doma zdravlja Inđija Dragan Đorđević rekao je danas da je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Inđija-Novi Sad stradala jedna osoba, a da je ukupno 36 povređenih.

Đorđević je za Tanjug rekao da su lekari na licu mesta pružili pomoć za 27 osoba, dok je sedmoro potražilo pomoć u Domu zdravlja, od toga troje odraslih i četvoro dece.

"Četvoro dece je upućeno u Institut za decu i omladinu Novi Sad na dalju dijagnostiku, dok su ostali pacijenti poslati na dalje lečenje u Sremsku Mitrovicu, Beograd i Novi Sad. Jedan od povređenih u ovoj nesreći odbio je dalje lečenje", rekao je Đorđević.

U bolnicu u Sremskoj Mitrovici dovezeno je 11 osoba, od kojih je sedam žena i četvorica muškaraca.

U sudaru autobusa i putničkog vozila koji se jutros oko 7.30 časova dogodio na starom putu između Novog Sada i Inđije, jedno lice izgubilo je život, saopštila je Policijska uprava Sremske Mitrovice.

(Telegraf.rs)

Video: Miloš Vučević prisustvuje obeležavanju 33 godine postignuća i rada Javnog preduzeća "Srbija šume

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A+

    2. oktobar 2024 | 15:55

    Šta je sada tu istina o krivici jer mrtva usta ne govore ali da li živa govori istinu,šta kaže istraga ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA