Telo muškarca pronađeno u kući u selu kod Sjenice: Sumnja se na ubistvo

 
N. S.
N. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U selu Grgaje, uopštini Sjenica, večeras je pronađeno telo starijeg muškarca (85) za kojeg se sumnja da je bio žrtva nasilnog zločina.

Prema nezvaničnim informacijama, na telu su uočene povrede koje ukazuju na mogućnost da se radi o ubistvu. Selo je trenutno pod policijskom blokadom dok se obavlja detaljan uviđaj kako bi se prikupili svi dokazi o ovom tragičnom događaju.

Nadležni organi najavili su obdukciju kako bi se utvrdilo tačno vreme i uzrok smrti. Identitet starca i način na koji je izgubio život još uvek nisu zvanično potvrđeni, ali se intenzivno radi na prikupljanju relevantnih informacija.

Meštani ovog mirnog sela, šokirani događajem, ističu da se ovakvi zločini retko dešavaju u njihovoj zajednici. Očekuje se da će u narednim danima biti objavljeni dodatni detalji o slučaju.

Policija poziva sve koji imaju bilo kakve informacije da ih hitno prijave kako bi se što pre rasvetlile okolnosti ove tragedije.

(Telegraf.rs/Sandžak danas)

Video: Vozač dobio kutiju pa napravio ovaj potez: Snimak sa autobuske stanice koji niko nije video

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA