Mladi rukometaš (21) poginuo sa drugom i njegovom devojkom na "putu smrti" gde su stradale Valjevke

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Na mestu tragedije koja je odnela živote dve mlade devojke iz Valjeva stare 23 i 24 godne, život je 2021. izgubio mladi rukometaš i dvoje njegovih prijatelja.

Valjevo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 28. decemra 2021. godine  u Draginju, ostalo bez N. A. (20), I. M. (20) i O. P. (21), perspektivnog sportiste koji je te sezone bio jedan od najboljih igrača valjevskog Rukometnog kluba "Metalac".

O. P. bio je najbolji strelac tima i najbolji strelac na rukometnom memorijalu Nikola Jevremović Gužva u Valjevu.

Da tragedija njegove porodice bude još veća, njegov otac S. P. (51) poginuo je godinu ranije. Na njega je, 14. decembra 2020. godine, dok se kretao prugom Beograd-Bar, na nadvožnjaku u valjevskom naselju Gradac, naleteo brzi voz i usmrtio ga na licu mesta.

N. A. (20), njegova devojka I. M. (20) i O.P. poginuli su u saobraćajnoj nesreći kada je na području Draginja iz za sada nepoznatih okolnosti, "pežo 307" koji je vozio N. A. izgubio kontrolu i prešao u suprotnu kolovoznu traku kojom se u tom trenutku kretalo teretno vozilo. U direktnom sudaru sa kamionom, svo troje mladih izgubilo je život na licu mesta, kao i pas kojeg je I. M, na mestu suvozača, držala u krilu.

Podsećamo, jutros u 4 sata u teškoj saobraćajnoj nesreću na putu Valjevo-Šabac u Brankovini na licu mesta su nastradale dve mlade devojke stare 23 i 24 godine iz Valjeva, a još tri osobe su zadobile teške telesne povrede.

One su se nalazile u putničkom automobilu "audi A4" kojim je upravljao 22-godišnji muškarac iz Beograda i koji se, krećući se iz pravca Valjeva ka Koceljevi, na uzbrdici u blagoj krivini u levo u Brankovini, izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo u kanal s desne strane puta.

Nakon sletanja, udario je u betonski propust zbog čega su na licu mesta nastradale devojka iz Valjeva stara 23 godine, koja se nalazila na mestu suvozača, kao i devojka stara 24 godine koja je takođe bila putnica u vozilu.

Pored vozača "audija", još dve osobe koje su se nalazile u tom automobilu su vozilima hitne pomoći prebačene na dalje zbrinjavanje u valjevsku bolnicu. Svi su zadobili teške telesne povrede.

(Telegraf.rs)

Video: Izvukli ga iz auta i bacili na pod: Ovako je uhapšen dvostruki pljačkaš sa Zvezdare

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даросава

    29. septembar 2024 | 17:39

    Није то пут смрти. То је регионални пут Ваљево - Шабац изграђен на терену који је валовит са доста успона и низбрдица али и са доста пружених праваца. Има и доста благих кривина после успона те услед тога возачи ако не пазе услед веће брзине заврше мимо пута у каналима. Највећа опасност вреба ноћу јер пут услед успона и мрака скрива наставак пута, кривине или правац. И сами пут се већином протеже ван насељених места те возачи возе великом брзином. Значи није пут смрти већ магистрала обесних, пијаних и недобудних возача чији се пут завршава веома често несрећама.

  • Gorča

    29. septembar 2024 | 17:11

    Znači li to da je put kriv a poginuli su bili dobri vozači,možda je to tačno ali bilo je sigurno i alkohola,oprez glavu čuva.

  • Vidosava

    29. septembar 2024 | 18:11

    Krajnje vreme da DRZAVAnesto preduzima izginuse nam mladi, potencijalni roditelji. Iza njih ostaje neizmerna tuga i nesrecni roditelji doveka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA