Dve mlade Valjevke od 23 i 24 godine poginule u audiju: Ovako je došlo do nesreće na PUTU SMRTI

 
K. P.
K. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Dve devojke stare 23 i 24 godine koje su poginule u stravičnom udesu na putu Valjevo-Šabac nalazile su se u putničkom automobilu "audi A4" kojim je upravljao 22-godišnji muškarac iz Beograda. Oni su saobraćajnu nesreću doživeli krećući se iz pravca Valjeva ka Koceljevi, na uzbrdici u blagoj krivini u levo u Brankovini. Vozač je, kako se navodi, izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo u kanal s desne strane puta.

Nakon sletanja, udario je u betonski propust zbog čega su na licu mesta nastradale devojke iz Valjeva stare 23 i 24 godine. 

Kako navode meštani koji žive u blizini mesta ove užasne tragedije u sred krivine se nalazi klizište i visinska razlika na asfaltu.

- Istina, spustili su ograničenje na 50, ali put je sa tri trake, prilično pregledan i uglavnom se vozi 80+. Klizavo, velika brzina i vozač koji ne poznaje oštećenje asfalta dovodi do gubljenje života svakih godinu dana. Znam dosta i povređenih u istoj krivini, koji su imali sreće kad izlete sa puta da ne pogode betonski propust ili drugi automobil - napisali u meštani.

(Telegraf.rs)

Video: Jezive scene sa udesa na putu: Autobus razbijen, auto skoro smrskan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA