Policija zaustavila kombi u Pirotu, a unutra skoro 40 migranata: Uhapšeni srpski državljani

 
K. P.
K. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Krijumčari ljudi, odnosno migrantska mafija, kako je mnogi zovu, kao da su otvorili interno takmičenje u discipline ko će od njih pokušati da prokijumčari najveći broj migranata u jednom vozilu. Na destine migranata uspevaju da "upakuju" u jednom vozilu, a danas je u mercedosovom kombiju, pirotska policija u saradnji sa pograničnom polocijom, uhapsila dvojicu srpskih državljana sa skoro 40 migranata.

R.M.(34) iz Svilajnca i Šapčanina V.M. (46) koji su uspeli da u mercedesovom kombiju strpaju, verovali ili ne 39 migranata.

Policija u Pirotu je ovaj dvojac uhapsila na području grada Pirota, zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Oni su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Pirotu, kažu u pirotskoj policiji. Inače, upravo iz ovih razloga, u par navrata se dešavalo da se kod Bele Palanke, kombiji prepuni migranata prevrnu što je rezultiralo desetinama povređenih migranata.

(Telegraf.rs/A.Ć.)

Video: Stević: Za 7 dana sistem za automatsku detekciju prekoračenja brzine zabeležio 136 prekoračenja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA