Uhapšena dvojica u Somboru: Nađeno im više vrsta opijata

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su A. S. (24) i J.M. (25) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je kod A. S. i u pretresu stana i drugih prostorija koje koristi pronašla više od 3,7 kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana, oko 2,2 kilograma materije za koju se sumnja da je amfetamin, oko 25 grama praha za koji se sumnja da je kokain, 425 tableta za koje se sumnja da su ekstazi, novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika i dve vagice za precizno merenje.

Takođe, kod J. M. i u stanu i drugim prostorijama koje koristi pronađeno je oko 52 grama materije za koju se sumnja da je marihuana i digitalna vagica. J. M. se sumnjiči da je prethodno dao materiju za koju se sumnja da je marihuana A. S. sumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

(Telegraf.rs)

Video: Održana akcija civilno-vojne saradnje "Otvoreni dan"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA