Poznato stanje povređenih u stravičnom udesu u Niškoj Banji: U teškom su stanju, čekaju ih operacije

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Motociklista (36) kog je sinoć ekipa Hitne pomoći zbrinula posle udesa kod konjičkog kluba u Niškoj Banji, na Bulevaru cara Konstanina, zadobio je višestruki prelom leve butne kosti i desne ključne kosti, saznaje Telegraf.rs u niškom Univerzitetskom kliničkom centru.

- Pacijent je nakon dijagnostike i pregleda primljen u jedinicu intezivnog lečenja - kažu iz UKC Niš.

Suvozač (21) na motociklu, prema rečima lekara UKC Niš, ima višestruki prelom kostiju potkolenice i kontuziju mozga.

- Pacijent je nakon dijagnostike i pregleda, primljen u hiruršku opservaciju od strane ortopeda zbog pripreme i operacije - rekli su u UKC Niš.

Motociklista (36) i njegov suvozač (21) na motociklu "kavasaki" teško su povređeni u udesu koji se sinoć oko 19.30 sati dogodio na Bulevaru cara Konstantina kod konjičkog kluba u Niškoj Banji, kazali su u Policijskoj upravi u Nišu.

U policiji su kazali da su udesu u kome su povređeni motociklisti učestvovala pored motocikla i vozila "pežo" i "wolsvagen".

Kako Telegraf.rs saznaje od očevidaca udesa, motociklista je izgubio kontrolu nad motociklom kada mu je prilikom preticanja "pežo" ušao u putanju kretanja, nakon čega su i on i suvozač pali na kolovoz i svojim telima udarili u vozilo "folksvagen", dok je motocikl odklizao na drugu stranu puta.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako izgleda nova autobuska stanica u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xy

    25. septembar 2024 | 10:40

    Luduju, jurcaju, preticu na punoj, nije cudo…Kada bi policija malo pratila sta se desava i kaznjavala po dzepu smirili bi se svi

  • Caki

    25. septembar 2024 | 10:07

    Ljudi, polako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA