Stravičan sudar u Niškoj Banji: Dvoje teško povređeni

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Motociklista (36) i njegov suvozač (21) na motociklu „kavasaki“ teško su povređeni u udesu koji se sinoć oko 19.30 sati dogodio na Bulevaru cara Konstantina kod konjičkog kluba u Niškoj Banji, kazali su u Policijskoj upravi u Nišu.

U policiji su kazali da su udesu u kome su povređeni motociklisti učestvovala pored motocikla i vozila „pežo“ i „wolsvagen“.

Kako saznajemo od očevidaca udesa, motociklista je izgubio kontrolu nad motociklom kada mu je prilikom preticanja „pežo“ ušao u putanju kretanja, nakon čega su i on i suvozač pali na kolovoz i svojim telima udarili u vozilo „wolsvagen“, dok je motocikl odklizao na drugu stranu puta.

Prema rečima očevidaca, uslovi na putu su bili veoma loši jer je zbog kiše kolovoz bio klizav, a vidljivost smanjena zbog magle.

Ekipa Hitne pomoći je intervenisala i povređene muškarce prevezla u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako izgleda nova autobuska stanica u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA