Muškarac iz Zvečana uhapšen na Jarinju

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na prelazu Jarinje uhapšen je muškarac S.N, u trenutku kada je pokušao da napusti Kosovo i time prekrši odluku Suda.

Reč je o muškarcu osumnjičenom za krivična dela neovlašćena proizvodnja, prerada opojnih droga, psihotropnih i sličnih supstanci ili oruđa, opreme i materijala za opojne droge kao i neovlašćeno posedovanje, kontrola ili držanje oružja.

U pitanju je slučaj iz 23. maja 2022. godine, kada je u selu Izvore pronađena laboratorija za proizvodnju droge procenjena na 6 miliona evra.

S. N. koji se dovodi u vezi sa ovom laboratorijom, sredinom ovog meseca policiji se sam prijavio i pušten je na slobodu uz kauciju od 30,000 evra.

Visinu kaucije S. N. odredio je tada Osnovni sud, na predlog Specijalnog tužilaštva, preneo je Kljan Kosova.

On je danas, potvrđeno je u policiji, pokušao da napusti Kosovo preko prelaza Jarinje. To je, kako je rečeno, bilo protivno meri koja mu je sredinom septembra određena.

"S.N. je pušten uz kauciju, ali nije smeo da napušta Kosovo. On je danas došao na prelaz Jarinje, kada je došao na kontrolu signalizirao je registar i odmah je priveden“, potvrdio je za KoSSev zamenik komandira KP za Sever, Veton Eljšani.

Muškarcu je, dodao je, određena 48-časovna mera zadržavanja.

(Telegraf.rs / Kossev)

Video: Otvoren prelaz Jarinje posle više od tri nedelje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA