Službenik uprave opštine pijan uznemiravao većnika i kolege: Užas u Nišu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Radnik uprave niške Gradske opštine Medijana priveden je danas u policiju, nakon što je najpre telefonom uznemiravao jednog od članova Veća te gradske opštine, a potom u vidno alkoholisanom stanju došao do zgrade Gradske opštine Medijana, uznemiravao i vređao, kako zaposlene, tako i ostale članove opštinskog Veća, saopštila je danas ta niška opština.

U saopštenju se navodi da je radnik koji je priveden trenutno na godišnjem odmoru.

Protiv zaposlenog će, najavljeno je, biti pokrenut disciplinski postupak, kao i postupak pred nadležnim organima

Povodom incidenta oglasio se šef odborničke grupe u opštini Medijana dr Dragan Milić i na svom Fejsbuk profilu napisao da je radnik uprave koga je u radni odnos u opštini primila prethodna vlast, S. M., iako na godišnjem odmoru, u evidentno alkoholisanom stanju, fizički i verbalno napao nasa dva većnika, Milana Milenkovića i Marijanu Sataru.

Radnik Uprave tokom napada na vecnika Milana Milenkovića vikao je: “ "Gde je Putin, što si skinuo Putina, vrati mi Putina" dok je vecnici Marijani Satari vikao "šta me snimaš seljančuro, pi... ti materina". Intervenisala je policija i izgrednik je priveden“, naveo je Milić.

On je dodao da je u opštini Medijana na samom ulazu u zgradu gde se nalazi obezbeđenje nalazila slika predsednika Rusije, Vladimira Putina.

"Ta slika je naravno uklonjena jer ne može slika bilo kog stranog državljanina da stoji u objektima države Srbije sve dok smo slobodna zemlja. Medijana jeste, bila je i biće srpska opština. U zgradi opštine Medijana dok je opozicija na vlasti neće biti slike ni ruskih, ni američkih, ni kineskih ni nemačkih predsednika“, istakao je Milić.

Dodao je da će opština Medijana reagovati u skladu sa zakonom.

(Telegraf.rs)

Video: Hapšenje za razbojništvo: Pokušao da opljačka Poštu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA