Otac poginuo, majka i dete teško povređeni u stravičnoj nesreći kod Čačka: Sleteli sa puta, pa udarili u beton

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Teška saobraćajna nesreća dogodila se na auto-putu Milošu Veliki u pravcu ka Čačku, kada je vozač putničkog automobila izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta. Povređeno je nekoliko osoba, koje su vozilom Hitne pomoći prevezene u Opštu bolnicu u Čačku. Prema nezvaničnim informacijama sa terena, radi se o tročlanoj porodici, a otac je, uprkos naporima lekara, preminuo od posledica povreda.

- Na urgentno prijemno odeljenje primljene su tri osobe povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio na autoputu Miloš Veliki. Sva tri pacijenta primljena su u teškom opštem stanju. Muškarac je. posle svih preduzetih mera reanimacije preminuo je na urgentno prijemnom odeljenju. Dete i ženska osoba u teškom su opštem stanju sa teškim telesnim povredama primljeni u jedinicu intenzivne nege - potvrđeno je za RINU u bolnici.

Prema prvim informacijama, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa kolovoza, a zatim udario u betonski propust.

Saobraćaj se tokom trajanja uviđaja na auto-putu odvijao otežano.

(Telegraf.rs)

Video: Privremene insitucije u Prištini ulicu u Banjskoj nazvale po poginulom albanskom policajcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    24. septembar 2024 | 15:03

    Na tom autoputu su učestalije nesreće nego nekada na Ibarskoj magistrali. Kakvi li su to vozači kada im je i autoput mali?

  • Невена

    24. septembar 2024 | 15:07

    Људи возите спорије, НАРОЧИТО опрезно КАДА ВОЗИТЕ ДЈЕЦУ! Боље и каснити него никда не стићи! Очигледно се нешто мора драстично мијењати по питању културе саобраћа и брзине . Живимо у времену када возачи морају више да воде рачуна о возилима који им долазе у сусрет него о својој вожњи ... Ово већ прелази сваку границу здравог разума.

  • Dini

    24. septembar 2024 | 16:37

    Ako budemo nastavili da ginemo svaki dan u saobraćaju, biće nas Srba sve manje. Nažalost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA