Ne bih mogao da zapalim sveću, a da mi telo Tijane nije pronađeno: Jurić o optužnici za ubistvo Danke (2)

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Igor Jurić oglasio se nakon podizanja optužnice protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

On je, gostujući na televiziji K1, rekao da se nada da "postoje konkretni dokazi koji će sve ovo obrazložiti", a ne da se sve svede na dokaze koji su bili i do sada jer, smatra, to neće zadovoljiti javnost, a ni pravdu.

Dodaje da on lično smatra da ti ljudi nisu imali kapacitet da urade tako jedno krivično delo i vešto da prikriju dokaze.

- U jednom mediju sam ponudio pomoć organizacije. Otac se oglasio i bio je ljut zbog moje jedne izjave u nekom postupku kada je devojčica tražena, i nisu to prihvatili. Navažnije je da se telo pronađe. Ne mogu da razmišljam iz pozicije roditelja, ne bih mogao da zapalim sveću, a da mi telo Tijane nije pronađeno. Mogu samo da pretpostavim kakva je to bol i koliko je to teško, ali lično bih dao sve od sebe da bih skinuo sumnju sa sebe - poručio je Jurić.

- Više javno tužilaštvo u Zaječaru je danas 24.09.2024.g. podiglo optužnicu protiv Dejana Dragijevića (50) i Srđana Jankovića (50) za izvršeno krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, učinjeno nad detetom Dankom Ilić iz Bora, počinjeno 26.03.2024.godine. Postupajuća tužiteljka Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru je optužnicom obuhvatila i Radoslava Dragijevića (73), oca osumnjičenog Dejana Dragijevića stavljajući mu na teret dva krivična dela neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i pomoć učiniocu posle izvršenig krivičnog dela - saopštili su iz Višega javnog tužilaštva za Telegraf.rs.

Njima preti kazna doživotnog zatvora.

(Telegraf.rs)

Video: Privremene insitucije u Prištini ulicu u Banjskoj nazvale po poginulom albanskom policajcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SU 1

    24. septembar 2024 | 13:37

    Pravda će biti zadovoljena osudom nevinih ljudi,zadovoljna vlast,narod,roditelji ,...,ali nisu zadovoljni oni koji vide nepravdu.

  • Danka

    24. septembar 2024 | 15:21

    Svi verujemo i nadamo se da je ziva ma gde bila ! Nada postoji u svima nama koji verujemo da je ziva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA