"Sine moj, kćeri mile, kako ću bez vas?": Majka sahranjuje svoje troje dece i muža, Novi Pazar u suzama

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Na groblju kod Petrove crkve okupili su se gotovo svi žitelji Raške, Novog Pazara kako bi ispratili svoje sugrađane koji su u subotu nastradali, a među njima i troje dece. U sudaru život je izgubio glava porodice pripadnik Vojske Srbije Danijel Lazović (33) njegovo troje dece, kao i njihova komšinica Dijana Kutlačić (27) dok je majka dečice Mirjana Lazocić Bugarić (32) preživela.

Oni su nastradali u sudaru, kad je na njih naletelo vojno oklopno vozilo, a krenuli su da posete manastir Studenicu.

Majka nastradala dece među prvima je došla na groblje i nije krila koliko joj je teško u duši zbog velikog gubitka.

- Jaoj, deco moja. Jaoj, kako ću bez vas? Sine moj, kćeri mile… Zemljo uzmi me. Vodi me kod njih - jauče skrhana majka Mirjana na groblju kod Petrove crkve, a kamen puca od tuge koja se može osetiti u vazduhu.

Podsećamo, danas su u Novom Pazaru i Raški proglašeni dani žalosti zbog ove tragične nesreće koja se dogodila u subotu, kada je život izgubilo pet osoba, uključujući troje dece. U sudaru vozila Vojske Srbije i putničkog automobila poginuli su Danijel Lazović (33), njegova deca L. L. (10), L. L. (7) i M. L. (1), kao i Dijana Kutlačić (27) iz Novog Pazara i Raške.

Teške povrede zadobila je Mirjana Lazović (32), koja je preživela nesreću u kojoj su poginuli njen suprug, troje dece i prijateljica. Ona je otpuštena iz bolnice u Kraljevu na lični zahtev.

(Telegraf.rs/Alo)

Video: U Novom Pazaru i Opštini Raška Dan žalosti zbog stradalih u teškoj saobraćajnoj nesreći

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neka te savest jede

    24. septembar 2024 | 14:22

    Jadna deca,jadna porodica da strada necijom nesavescu,ludilom,brzom voznjom. Trebao je on umesto ove porodice da pociva . Nedaj Boze ikome

  • Žalosno

    24. septembar 2024 | 13:58

    Koliko žalosti može da napravi jedna nepromišljena glava i bahata ? Obično su takvi ljudi koji su u državnim službama jednostavno neodgovorni da im treba doživotno ostaviti i svaki dan opominjati na grešku i prisećati mada takvima nije opšte do drugih . Vazni su samo sebi . Saučešće za familiju koja će veo tuge sa sobom uvek nositi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA