Muk na sahrani Danijela i troje mališana koje je ubilo vojno vozilo: Vojnici formirali počasni red

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Danas se u Postanji kod Novog Pazara održava sahrana porodice Lazović, koja je nastradala u tragičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Raška-Kraljevo. Danijel Lazović, njegovo troje dece i komšinica Dijana Kutlačić izgubili su živote u stravičnom sudaru sa vojnim vozilom Vojske Srbije, dok jedina preživela supruga i majka Mirjana Lazović Bugarić danas u stanju šoka i velike tuge ispraća svoju porodicu na večni počinak.

Sahrana je okupila veliki broj građana Novog Pazara, među kojima su bili svi gradski i lokalni funkcioneri, predvođeni ministrom odbrane Bratislavom Gašićem. Prisutan je bio i direktor policije Vladimir Rebić, kao i vojni vrh Srbije, uključujući generale i pukovnike. Vojnici, u znak počasti prema porodici Lazović, formirali su počasni red dok su prisutni tužno pratili oproštaj.

Grad Novi Pazar, poznat po zajedništvu i solidarnosti, danas je bio u žalosti, sa stotinama okupljenih koji su došli da iskažu podršku Mirjani i da isprate Danijela i njegovu decu na poslednji počinak. Sahrana se održava pored Crkve Svetih apostola Petra i Pavla, gde je porodica želela da počiva zajedno.

Rasim Ljajić, bivši ministar i politički lider, takođe je bio prisutan na sahrani, pružajući reči podrške i saosećanja porodici.

- Danijel je bio izuzetno pošten i hrabar čovek, vojnik koji je uvek bio spreman da stavi svoju porodicu na prvo mesto - rekao je jedan od prisutnih građana.

Velika tuga i bol su obuzeli ceo Novi Pazar, dok su svi prisutni na sahrani svedočili veličanstvenom, ali tužnom ispraćaju porodice Lazović.

Istraga nesreće je još u toku, a vozač vojnog vozila Vojske Srbije je uhapšen nakon nesreće.

(Telegraf.rs/Sandžak Danas)

Video: U Novom Pazaru i Opštini Raška Dan žalosti zbog stradalih u teškoj saobraćajnoj nesreći

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    24. septembar 2024 | 12:48

    Strašno.Gospode Bože daj utehu jadnoj ženi.Nedaj Bože nikome🙏🙏🙏

  • Ana

    24. septembar 2024 | 13:51

    Tuga do neba ne daj boze nikome sacuvaj decu svačiju

  • Miro

    24. septembar 2024 | 13:44

    Strašno! Meni suze naviru svaki dan zbog ove tragedije! Neka im je laka zemalja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA