Policija u Požarevcu tokom vikenda otkrila 343 prekršaja: Njih 15 vozilo pod dejstvom alkohola i droge

 
K. P.
K. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, tokom vikenda, prilikom kontrole saobraćaja u okviru projekta ROADPOL dani bezbednosti, otkrili su 343 saobraćajna prekršaja.

Sankcionisana su 202 vozača koji su prekoračili brzinu, 36 osoba koje nisu koristile sigurnosni pojas, kao i 15 vozača koji su vozilom upravljali pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, a otkriveno je još 90 ostalih prekršaja.

Iz saobraćaja su u Malom Crniću i Žabarima isključeni vozači "pežoa" (37) i "dačije" (34) koji su automobilima upravljali pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Kod tridesetčetvorogodišnjaka je pronađena manja količina materije za koju se sumnja da je marihuana, pa će protiv njega, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pored toga, u Žabarima i vikend-naselju Beli Bagrem policija je iz saobraćaja isključila i zadržala dvojicu muškaraca starosti 24 i 34 godina koji su automobilima "seat" i "ford" upravljali sa 2,11, odnosno 1,50 promila alkohola u organizmu.

Protiv svih osoba koje su učinile prekršaje podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Oklopna vozila policije u pripravnosti pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA