Oglasilo se tužilaštvo nakon teške nesreće Raška-Kraljevo: Stradalo pet ljudi, vozač u pritvoru

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Više javno tužilaštvo u Kraljevu koje vodi istragu povodom saobraćajne nesreće koja se dogodila u subotu popodne na putu Raška-Kraljevo u kojoj su učestvovala vozila "ford" i borbeni sistem Vojske Srbije, gde je nastradalo petoro ljudi od kojih je troje dece, oglasilo se saopštenjem.

- Više javno tužilaštvo u Kraljevu je dana 23. septembra 2024. godine donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv M. V. iz Niša zbog postojanja osnovne sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja na štetu D. L., mal. L. L., L. L. i M. L. kao i D. K. Nakon saslušanja osumnjičenog, a po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu istom je od strane za prethodni postupak Višeg suda u Kraljevu određen pritvor - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Nesreća na putu Kraljevo Raška Foto: RINA

- U toku istrage biće ispitani svedoci, pribavljani nalazi i mišljenja veštaka medicinske i saobraćajne struke, te preduzete i druge dokazne radnje za kojima se ukaže potreba. Nakon sprovedene istrage Više javno tužilaštvo u Kraljevu doneće odluku o kojoj će javnosti biti blagovremeno obaveštena.

Majka stradale dece na svoju inicijativu izašla je iz bolnice.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzon

    23. septembar 2024 | 13:56

    kakva istraga kad je majka rekla da je isao po sred puta i naleteo na njih u njihovoj traci..

  • H

    23. septembar 2024 | 14:20

    Trebaju mu suditi za ubistvo, nista manje

  • Luuk

    23. septembar 2024 | 14:19

    Ministre OSTAVKA Ako vozac VS nije kriv (kao sto si pricao) zasto je u pritvoru? Znaci kriv je OSTAVKA DA IMAS I MALO OBRAZA,STIDA,SRAMA Batalio bi ministarstva,jer samo afere sa tobom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA