Poznato stanje povređenih u lančanom sudaru kod Aleksinca: Zadobili višestruke prelome i unutrašnja krvarenja

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Četiri osobe povređene su u lančanom sudaru koji se dogodio u ataru sela Draževac kod Aleksinca, od čega su tri zadobile teže, a jedna lakše povrede.

Udes je, prema prvim informacijama, izazvao traktor koji nije bio osvetljen, a u koji su udarila dva automobila i kamion.

Prema informacijama do kojih je došao Telegraf.rs, D. N. (49) zadobila je povrede glave, višestruke prelome kostiju lica, otok i hematome u predelu celog lica, rascep ušne školjke, hematome na mozgu i unutar njega, kao i kontuziju, odnosno nagnječenje pluća. Ona je intubirana i trenutno je u stabilnom stanju.

Vozač traktora M. P. (75) primljen je sa serijskom frakturom rebara, kao i prelomom desne potkolenice i pneumotoraksom. Nakon pregleda je hospitalizovan.

Kod M. Đ. (87) konstatovan je prelom kosti slepočnice, ali i prelom više rebara, grudne kosti i posekotine glave i brade.

J. Đ. (61) je u bolnicu primljen sa površinskim povredama u vidu posekotina po celom telu. On je takođe hospitalizovan radi praćenja stanja.

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KU

    22. septembar 2024 | 12:34

    Nemaju ljudi pare da urade svetlosnu signalizaciju na traktorima.

  • ZAK

    22. septembar 2024 | 12:46

    Mnogi nasi vozaci ili su nenormalni ili neznaju voziti, nema drugog objasnjenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA