Ovo je žena koja je poginula kod Ušća: Nastradala sa komšijom i njegovo troje dece

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

D. K. (27) stradala je u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Kraljevo-Raška, kada se automobil "ford focus" u kojem je bila sa svojim komšijama i njihovo troje dece, sudario sa vojnim vozilom PASARS.

Od težine povreda, D. K. njen komšija D. L. (33) i njegovo troje dece, L. L. (10), L. L. (7), M. L. (1) stradali su na licu mesta, dok je majka mališana M. L. (32) prevezena u bolnicu sa teškim povredama. Iako su se pojavile informacije da je ona u kritičnom stanju, kako je potvrđeno za Telegraf.rs, M. L. je danas na lični zahtev puštena iz bolnice.

Podsetimo, prve informacije koje su juče pristigle nakon sudara automobila i borbenog vozila bile su da su poginule dve osobe. Međutim, u večernjim satima je otkriveno da je istina još tragičnija i da je u automobilu bilo šestoro ljudi, od kojih troje dece i da je petoro poginulo na licu mesta, dok je majka dece u teškom stanju.

Prijatelji tragično stradale porodice u šoku su nakon tragičnih vesti i od juče se opraštaju od D. L. i njegovih mališana.

"Nismo se mi tako dogovorili, ali drugi nam određuju na koji put mi idemo. Niste trebali ovim putem da još krenete. Kumaro naš, bio si nam Kum, brat, podrška sve na svetu. A ova predobra deca su i naša bila i ostaće tako. Čuvaj ih, ako mi nismo mogli vas da sačuvamo. Sada je kasno za sve reči. Nama ćete uvek nedostajati, a mi ćemo vas pamtiti po dobrom. Zivite sa nama jos uvek. Počivajte sa anđelima", napisala je kuma porodice na društvenoj mreži Fejsbuk.

Podsetimo, Ministarstvo odbrane je saopštilo da se vozilo Vojske Srbije kretalo ka Raški i da je bilo u koloni, pod pratnjom policije.

Kako je saopštio MUP, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu zadržala vozača M. V. (54) koji je upravljao vozilom Vojske Srbije. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu na dalje postupanje.

Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je danas telegram saučešća porodicama stradalih u stravičnoj nesreći.

(Telegraf.rs)

Video: Uništena granata iz Prvog svetskog rata u Deliblatskoj peščari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA