Otkriveno je koliko godina imaju žrtve nesreće kod Kraljeva: Poginula je i bebica od samo godinu dana

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 14

Na putu između Kraljeva i Raške u mestu Bojanići, danas oko 13.20 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su se sudarili vozilo Vojske Srbije i putnički automobil, i tom prilikom je poginulo pet osoba, a jedna teško povređena.

Smrtno su stradali vozač i putnici u putničkom automobilu, D. L. (33), L. L. (10), L. L. (7), M. L. (1) i D. K. (27), dok je M.L. (32) zadobila teške telesne povrede.

Borbeno vozilo Vojske Srbije "PASARS" danas, oko 13.10 časova, sudarilo se sa civilnim vozilom kod mesta Ušće na putu Kraljevo-Raška, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Ministarstvo odbrane je saopštilo da se borbeno vozilo Vojske Srbije kretalo u smeru ka Raški i da je bilo u koloni pod pratnjom vojne policije.

Na lice mesta izašli su nadležni organi koji će utvrditi sve okolnosti nastanka saobraćajne nezgode, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Kako je saopštio MUP, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu zadržala vozača M. V. (54) koji je upravljao vozilom Vojske Srbije.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu na dalje postupanje.

(Telegraf.rs)

Video: Saobraćajna nesreća u Mladenovcu posle koje je nestao Luka Vuksanović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    21. septembar 2024 | 20:54

    Gde je saopštenje policije za javnost,mediji nešto pišu ali ne znamo istinu.

  • Miki

    21. septembar 2024 | 20:49

    To se utovari na elektro voz a ne da svako vozilo trosi po 20 litara na 100km. A čak i dizel lokomotiva da vuče, stane na nju 26 vagona-,52 vozila.Lokomotiva troši 330 litara a sva vozila zajedno preko 1050 litara. Na 300 kikometara razlika 2100 litara nafte uzaludno potroseno u jednom pravcu i toliko nazad.

  • Dragana

    21. septembar 2024 | 21:17

    Boze ima li te😪tuga do neba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA