Oglasilo se Više javno tužilaštvo iz Pančeva povodom tuče maloletnica: Evo šta su zahtevali

 
M. Č.
M. Č.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Više javno tužilaštvo u Pančevu je obavešteno o događaju od 18. septembra koji se dogodio u večernjim časovima, povodom saznanja policijskih službenika Policijske uprave u Pančevu da je na društvenoj mreži „TikTok“ objavljen snimak tuče u Pančevu, u ulici Braće Jovanovića, između Tehničke škole „23. maj“ i Mašinske škole „Pančevo“, u kojoj su učestvovale četiri maloletnice, tri rođene 2008. godine, a jedna 2009. godine.

Dežurni javni tužilac je naložio Policijskoj upravi u Pančevu da uzme izjave od učesnika događaja, preduzme druge radnje radi utvrđivanja okolnosti događaja, te da prikupljene izjave i dokaze dostavi Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

U toku 2024. godine Višem javnom tužilaštvu u Pančevu je prijavljeno 144 događaja koji sadrže elemente nasilja primenjenih od strane maloletnih lica.

Oni obuhvataju krivične prijave i izveštaje zbog krivičnih dela laka telesna povreda, teška telesna povreda, zlostavljanje i mučenje, ugrožavanje sigurnosti, nasilničko ponašanje i nasilje u porodici. U pogledu ukupnog broj maloletničkih predmeta u tužilaštvu, u 2024. godini je do danas prijavljeno 158 lica, a u 2023. godini 156 lica.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luci

    19. septembar 2024 | 14:06

    Opet će roditelji tih devojčuraka da nadrljaju ni krivi ni dužni,rađaju decu a u stvari i ne znaju šta rađaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA