Pijan klao i ubadao bivšu i njenu majku: Monstrum iz Novog Sada tvrdi da je za ovaj masakr kriv "neko drugi"

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Suđenje Branislavu R. (48) optuženom da je izmasakrirao svoju bivšu Draganu Čedić (47) i njenu majku Nadu Četnik (75) počelo je juče u Višem sudu u Novom Sadu. Tokom saslušanja on je izjavio da se seća da ga je neko udario u glavu, a potom je izneo još neke detalje.

Branislav se do sada inače branio ćutanjem, ali je juče odlučio da "progovri":

- U međuvremenu sam se setio nekih detalja. Kada sam se popeo na sprat kuće i otvorio vrata, zadobio sam strahovit udarac u glavu. Nisam video ko me je udario, ali pretpostavljam da je to bio M. C. Mislim da je on bio u vezi sa mojom bivšom suprugom Draganom. Od udarca sam pao na pod, ali sam ustao i krenuo za njim niz stepenice, ka delu gde je boravila Nada. Svetla su bila pogašena, osećao sam veliku mučninu i vrtoglavicu i više se ničega ne sećam. Prvo čega se posle toga sećam je svetlo upereno u moje lice, kada me je ispitivala policija - rekao je Branislav R.

Opisujući dane koji su prethodili kobnom događaju, okrivljeni je naveo da je sa bivšom suprugom bio u kontaktu, te da je ona u poslednje vreme često boravila kod njega. Prema njegovim rečima, ranije su se dogovorili da ona te večeri dođe u njegov stan i spremi večeru. Kako nije došla, on ju je pozvao telefonom, ali je bila nedostupna i zbog toga se uputio u kuću u kojoj su živele Nada Četnik i Dragana Radić.

Zločin zbog kog Branislavu R. preti kazna doživotnog zatvora, podsetimo, dogodio se u kući pokojne Nade u Rakovcu, kada je, prema navodima tužilaštva Branislav R. uprkos zabrani prilaska i komunikacije sa bivšom suprugom ubio nju i njenu majku.

Kobnog dana, kako se navodi u optužnici, izmedu 19.30 i 19.45 sati sa 2,84 promila alkohola u krvi, u stanju velike ljutnje i besa, okrivljeni je razvalio vrata kuće Nade Četnik, potom joj je nožem naneo 13 ubodnih rana u glavu, vrat, stomak i grudni koš, kao i po drugim delovima tela, potom se popeo na sprat, razvalio vrata i napao bivšu suprugu i naneo joj nožem 23 uboda u vitalne organe, kao i još 10 uboda i pet posekotina po drugim delovima tela.

Posle jezivog zločina, kako se navodi, telefonom je pozvao brata, rekao mu šta je uradio, legao na pod i tu sačekao policiju koja ga je uhapsila.

(Telegraf.rs/ Dnevnik.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA