Nataša osuđena na tri i po godine za nesreću u kojoj je poginuo Luka (15): Udarila ga autom pa pobegla u kuću

 
J. O.
J. O.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nataša A. iz Rtkova danas je osuđena na tri i po godine zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće 30. aprila 2022. godine, u kojoj je nastradao Luka Jovović (15). Jovović je tada motorom udario u njen automobil jer je Nataša A. nije signalizirala da skreće i iznenada je skrenula u dvorište, iako nije imala prvenstvo prolaza. Jovović je tada teško povređen, a devet dana kasnije preminuo je zbog posledica povreda.

Nataša A. osuđena je na kaznu koju je zatražilo tužilaštvo, a dobila je i zabranu upravljanja vozilom Ba kategorije u trajanju od pet godina, uz obavezu da snosi troškove sudskog postupka.

Porodica poginulog mladića iskazala je da očekuje da nataša bude osuđena na maksimalnu kaznu za izazivanje nesreće.

Suđenje Sombor Luka Jovović Luka Jovović; Foto: Privatna arhiva

Presudom je okončan krivični postupak za nesreću koja je potresla Ratkovo.

Podsetimo, do saobraćajne nesreće u kojoj je Luka poginuo došlo je na putu za Novi Sad, na izlazu iz sela, oko 21.30 sati. Nataša A. tada je naglo skrenula svojim "golfom" i direktno se sudarila sa Jovovićem koji je potom odleteo preko krova automobila oko 10 metara na drugu stranu puta. Pao je u šiblje, gde je nepomično ležao oko 10 minuta, sve dok komšije nisu izašle i pokušale da mu pomognu.

Nataša A. utrčala je u kuću. Iako je medicinska sestra, nije stala da pomogne Luki koji je i dalje bio živ, niti da pozove Hitnu pomoć ukoliko nije mogla sama da mu pomogne.

(Telegraf.rs)

Video: Premijerno izvedena nova "Pokondirena tikva" u Narodnom pozorištu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SS

    17. septembar 2024 | 15:57

    Колико се сећам оригиналне приче, обе особе су донекле криве. Младић је возио преко ограничења и ваљда без дозволе? Док је ова девојка скренула без сигнализације и јела док је возила. Свакако трагично за изгубљен живот

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA