Radnik sa gradilišta bacio bombu u restoran na Vračaru?Policija završila uviđaj, "predmet" na veštačenju

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Policija na Vračaru završila uviđaj i odnela predmet za koji se sumnja da je bomba

Policija je na Vračaru, gde je kod pijace Kalenić u jednom restoranu prijavljen predmet za koji se pretpostavlja da je bomba, završila uviđaj i odnela sumnjivu napravu, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

U Ulici Kursulina 41, gde se nalazi restoran "Bella Via" u koje je pronađen sumnjivi predmet, posle gotovo dva sata je normalizovan saobraćaj, javlja reporter Tanjuga sa lica mesta.

Uviđaj su obavili pripadnici policije i interventne jedinice, a u MUP-u još ne mogu da potvrde da li je u pitanju bila bomba.

Prema nezvaničnim informacijama sa lica mesta, napravu za koju se sumnja da je bomba u pomenuti restoran ubacio je radnik sa obližnjeg gradilišta koji je najpre razbio staklo na izlogu, a potom ubacio predmet. Tom prilikom niko nije povređen.

Sve to je video radnik restorana koji je pozvao policiju.

Takođe, prema nepotvrđenim informacijama, lice koje je počinilo ovo delo je privedeno, a na informativni razgovor pozvan je i vlasnik restorana i zaposleni radnik koji je video šta se dogodilo.

Na izlogu restorana vidljivo je oštećenje koje su pripadnici policije obeležili.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Jedan završio na krovu, drugi probio ogradu i zaustavio se na groblju: Silovit sudar u Novom Pazaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG 1

    16. septembar 2024 | 12:42

    U Ukrajini Rusi bacaju bombe na milione i niko to ne istražuje a Srbi još podrsku daju Putinu,kod nas zbog jedne došla policija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA