Tri osobe uhapšene zbog nelegalne trgovine akciznih proizvoda

 
Đ. Đ.
Đ. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Službe za suzbijanje kriminala i PU u Šapcu pronašli su 19.170 paklica cigareta i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Pregledom dva teretna motorna vozila osumnjičenih E. P. (1989) iz Tutina, A. V. (1983) i P. B. (1979) iz Loznice, policija je pronašla 4.000 paklica cigareta sa akciznim markicama tzv. Kosova i 15.170 paklica bez akciznih markica.

Tržišna vrednost zaplenjenih cigareta, za koje osumnjičeni nisu imali dokaz o poreklu i nabavci je više od 6.500.000 dinara, saopštio je MUP.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni u Osnovno javno tužilaštvo u Loznici.

Policija je početkom meseca uhapsila jednu osobu kod Šapca zbog sumnje na isto krivično delo. Pretresom pomoćnih objekata osumnjičenog, pronađeno je 2.156 boksova cigareta sa i bez akciznih markica.

Policijski službenici će nastaviti sa akcijama suzbijanja nelegalne trgovine akciznim proizvodima.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalan snimak hapšenja šetorice osumnjičenih za trgovinu narkoticima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA