Novi detalj misteriozne pucnjave u kući u Vladičinom Hanu: Ovo je otkriveno o žandarmu koji je pucao u vrata

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pripadniku Žandarmerije S.M. (45) iz Vladičinog Hana, koji je noćas pucao u vrata nakon svađe sa suprugom, posle koje je ona samu sebe ranila, određeno je zadržavanje do 48 sati, potvrđeno je iz tužilaštva.

Prema saznanjima, protiv žandarma će biti podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici. Šta se tačno dogodilo u porodičnoj kući u noći između petka i subote u Repincu kod Vladičinog Hana, tek se utvrđuje.

Iz tužilaštva kažu da je žandarm bio u alkoholisanjom stanju i da je izvesno da je imao preko 1,5 promila alkohola u krvi. Takođe, u toku istrage uzete su i barutne čestice sa garderobe supružnika.

Prema kazivanju brata povređene žene, u porodičnoj drami koja se noćas dogodila, žena je samu sebe ranila muževljevim pištoljem. Nakon porodične rasprave, žandar S.M. (45), pucao je službenim pištoljem u vrata.

Njegova supruga L.M. (37), je potom pozvala brata da dođe po nju. Kada je on došao, uzela je muževljev pištolj, pa je došavši ispred kuće, klekla i počela da viče, kako je boli noga.

Prema navodima iz tužilaštva, pištolj je bio ženi za pojasom. Iz UKC Niš saopštili su da je povređena žena stabilno.

- Nakon operacije nadkolenice, pacijentkinja je stabilnih vitalnih parametara, hospitalizovana na Klinici za anesteziju i intezivnu terapiju - kažu iz UKC Niš.

(Telegraf.rs/S.T.)

Video: "Samo tri scenarija moguća su u slučaju nestanka Danke Ilić (2): Mladen Radulović gostovao na B92

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA