Ovo je kuća strave u Boljevcu! Komšije otkrile detalje ubistva poznatog gazde kafane: To je uradio psihopata

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sima Balašević Piculj, nekadašnji vlasnik kafane "Bolji život" u mestu Boljevac, svirepo je ubijen u svojoj kući u selu Bogovina, a stravičan prizor zatekao je njgov sin koji je provalio u kuću. Prve komšije pokojnog Sime, Nata i Žarko Stojković za Telegraf kažu da ga nisu videli danima i da se onda otkrio horor.

"Družili smo se sa njim jako dugo, bili smo kao jedna kuća. Ja sam se družila sa njegovom ženom koja je preminula prošle godine. Žarko je svirao kod njega, jer on je imao kafanu, poznavao ga je 46 godina. Svi smo u šoku! Ovo je neverovatno, selo ne pamti ovakvo ubistvo. Eto, videli smo ga u subotu ujutru, pozdravili se, trebalo je da dođe na kafu, ali nije. Znate, on je bio veoma vitalan, jeste išao na štakama, ali je vozio kola, juga. Ima sina, snaju i unuka. Nisu često dolazili, ali jesu ga obilazili. Čuli smo priče da je kao hteo da se seli u Vrnjačku Banju, pa je prodao kuću, ali to nije tačno, kuću je ostavio unuku. Pa gde da se seli sa 90 godina", kažu oni za naš portal.

Dodaju da je bio dobar čovek i da ako je neko čekao tolike godine da mu se osveti za nešto ako mu se Piculj zamerio davno, onda je pravi psihopata.

"Ovo je uradio psihopata! Pa on je bio vezan za stolicu, slomljen mu je sve i jedan prst, imao je nož zariven u grudi. Katastrofa! Tu scenu je zatekao njegov sin koji je provalio u kuću. Strašno!", kažu oni.

Da se u kući na ulazu u selo nalazi beživotno telo Balaševića policija je obaveštena 9. septembra oko 15 sati.

Ubica je u kuću žrtve najverovatnije ušao kroz prozor sa zadnje strane, vezao ga je, a potom mučio.

Pored tela je navodno nađen nož.

(Telegraf.rs/Milica Ristić)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA