Devojčica (3) otrovana alkoholom: Komšija je zatekao bez svesti, hitno prebačena u Beograd

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Beogradska policija obaveštena je večeras oko 20 časova da je u bolnicu u Tiršovoj dovezena devojčica (3) zbog teškog trovanja alkoholom.

Devojčica je dovedena u pratnji oca u bolnicu, a navodno ju je pronašao komšija u nesvesnom stanju kada je došao u kuću u kojoj je ona bila potpuno sama, piše Blic.

- Policija je obaveštena da je devojčica u jako teškom stanju i životno ugrožena, a nju je navodno majka ostavila samu u kući. Devojčica ima i braću i sestre, ali oni u trenutku užasa nisu bili kod kuće. Bili su negde s majkom. Inače, devojčicini roditelji su razvedeni - kaže izvor Blica.

O slučaju su, pored policije, obavešteni i Centar za socijalni rad i Osnovno javno tužilaštvo u Lazarevcu.

Prema navodima medija, policija je obavila informativni razgovor s ocem i naloženo je prikupljanje svih potrebnih obaveštenja kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branka

    14. septembar 2024 | 09:24

    Nesto tu ne pije vodu. Majka sigurno nije ostavila malo dete samo. Da nije bila u bolnici? A sada ce sigurno decu odvesti iz porodice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA