Strave i užasi u Srbiji! Ovo su deca koja su ubila roditelje, jedan čak 3 godine živeo sa umotanim mrtvim ocem

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 0

Slučaj ubistva Zorice C. (69) koju je, kako se sumnja, zaklala njena ćerka Marina u Nišu podsetio je na niz stravičnih slučajeva u kojima su deca ubila svoje roditelje.

Podsetimo, obdukcija Zorice C. (69) koja je u nedelju ubijena u svojoj kući u niškom naselju Nikola Tesla pokazala je da se ćerkom Marinom koja se sumnjiči da je usmrtila, otimala oko noža kojim je zaklana.

- Osim smrtonosnih povreda, na telu žrtve zločina uočene su i brojne posekotine po rukama nanete najverovatnije nožem. Obdukcija ne može da pokaže na koji način su one nastale, mada se u najvećem broju ovakvih slučajeva radi o odbrambenim ranama. Ono što je sigurno je da je žrtva rukama bila u kontaktu sa oštricoma ali će tek istraga pokazati da li se žrtva branila ili je držala nož kojim je ubijena. U svakom slučaju sve ukazuje na to da je bilo nekakvog otimanja oko oruđa ubistva – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Marina C. je nakon ubistva majke pobegla a potraga za njom trajala 24 sata kada je pronađena kod igrališta nedaleko od niške fabrike „Nisal“. Policija je osumnjičenu najpre odvela u Zavod za sudsku medicinu kako bi se obezbedili tragovi, pre svega biološki, koji će poslužiti kao dokaz u postupku koji će protiv nje biti poveden ako se potvrde sumnje da je ona ubica.

Jožef lopatom ubio oca pre 3 godine, pa živeo sa njegovim raspalim lešom

Jožef Mičik, ubica Foto: Facebook

Jožef Mičik (37), kako se sumnja, ubio je svog oca lopatom nakon svađe u porodičnoj kući u Subotici. Ovaj zločin je počinio pre 3 godine, a uhapšen je u junu ove godine.

Kako nezvanično saznajemo, njegov leš je sakrio u pomoćnu kuću u dvorištu.

Umotao ga je u stare čaršave i krpe. Telo je nađeno u fazi raspadanja.

Đorđe ubio svoju majku na Voždovcu

Đorđe Marić Foto: Facebook/Đorđe Marić

Đorđe M. (26) ubio je svoju majku (61) pre dve godine u soliteru u Ulici Vojvode Stepe na Voždovcu.

Kako se navodi, tukao ju je, a potom izudarao tupim predmetom u glavu i pobegao iz stana.

Posle ubistva, navodno je trčao ulicom.

Zločin je otkrila njegova sestra D. M. koja je prijavila policiji da ne može da stupi u kontakt sa majkom, da su joj vrata zaključana, a zvono ne radi, Policija je potom obila stan i unutra zatekla jeziv prizor.

I devojka uhapšenog je navodno izjavila da se ponašao čudno u poslednje vreme i da je samo dan pre hapšenja izazvao incident u Ruzveltovoj ulici kada je napao nepoznatu devojku na motoru i oborio je. Tada je priveden i pušten iz stanice.

Aleksa u Knjaževcu ubio oca, babu i dedu

Trostruko porodično ubistvo Knjaževac Aleksa Milojević Foto: Društvene mreže

Aleksa Milojević (22) iz Knjaževca, trostruko ubistvo počinio je 6. juna. On se tereti da je tog popodneva nakon svađe, iz lovačkog karabina koji je bio u legalnom posedu njegovog dede Miloša, ubio bolesnog deda Miću (81), baku Sarajevku (83) i oca Predraga (60).

Pošto je izvršio ovo krivično delo, Aleksa je telefonom pozvao rođake i komšije i saopštio im šta je uradio. Nakon hapšenja u VJT u Zaječaru, oko dva puna sata je davao iskaz o počinjenom krivičnom delu teško ubistvo.

Kako je tada rekao, Aleksa se seća da je sišao u podrum, uzeo karabin, ali se dalje ničega ne seća jer je došlo do prekida filma u njegovoj glavi. Tužiocu je detaljno opisao šta se dogodilo dok nije počinio ovaj krvavi pir.

"Sećam se samo da sam sišao u podrum, uzeo karabin iz ormara u kome je deda držao oružje. Uzeo sam pušku napunio je i krenuo ka prizemlju. Tu su se nalazili deda, baba i tata, i više se ničega ne sećam ni kako sam ni u koga prvo pucao. Uzeo sam telefon i javljao rođacima da sam ih sve pobio", naveo je u svom iskazu u Tužilaštu Aleksa Milojević.

Teodora satarom ubila mamu i baku na spavanju

Teodora Viktorović Foto: Facebook

Ćerka slavnog glumca Olivera Viktorovića Teodora Viktorović osuđena je na 30 godina zatvora jer je početkom marta 2015. godine počinila jezivo dvostruko ubistvo - udarcima satarom u glavu je ubila svoju majku Ljiljanu i baku Ivanku na spavanju. Zločin je počinila nakon svađe, a u trenutku ubistva je u stanu bila šestomesečna beba.

Ubistvo je policiji prijavio Teodorin nevenčani suprug. Kada ju je video krvavu pomislio je da je pokušala da se ubije, a ne da je počinila ubistvo. Tada mu je rekla da ih je ubila i otrčala u kupatilo u kom ju je kasnije policija i pronašla i uhapsila. Borislav je tada otrčao do Ljiljanine sobe i tamo je zatekao mrtvu.

Po dolasku na lice mesta, policija je u kupatilu pronašla krvavu sataru. Policija ju je prevezla na VMA, kako bi bilo ustanovljeno da li je u trenutku ubistva bila pod dejstvom alkohola ili nakrotika.

Ona je na VMA dovezena u veoma lošem psihičkom stanju, a na Odeljenju toksikologije je bilo ustanovljeno da je u krvi imala 3,5 promila alkohola, kao i da je bila pod dejstvom jakog sedativa ili narkotika. Njeno stanje je bilo takvo da je jedva mogla da hoda i skoro su je uneli u ambulantno vozilo. Pokušavala je da hoda, ali nije mogla.

Prema prvim infomacijama koje su bile dostupne neposredno nakon ubistva, sumnjalo se da je do zločina došlo zbog svađe oko novca i Teodorinog teškog psihičkog stanja.

Teodora je mamu i baku ubila u trenutku kada je njen nevenčani suprug Borislav Stamenkov odveo njihovog trogodišnjeg sina u vrtić, a za to vreme je njena beba spavala u sobi.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA