Želim da se ovaj pakao završi što pre, nije mi dobro! Žrtva nasilnika iz kafića sa Novog Beograda za Telegraf

 
M. Č.
M. Č.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 6

L. Đ. (27) koji je zlostavljao i tukao devojku i njenu drugaricu u restoranu u Novom Beogradu po odluci suda pušten je na slobodu, a kako je rekla njegova bivša partnerka S.S., inače žrtva sa snimka koji je šokirao Srbiju, žalba na ovu odluku je uložena.

"Uložena je žalba na ovu odluku da se on pusti na slobodu. Nadam se da će pravda ovog puta biti zadovoljena. Umorna sam od svega i nije mi dobro, samo želim da se ovaj pakao koji proživljavam, ova agonija što pre završe. Čekam da me pozovu na saslušanje", rekla je ona za Telegraf.

On je, podsetimo, sve priznao u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu i tužilac je tražio za njega pritvor, međutim odbijen je. Ona je za naš portal tada izjavila da se plaši za svoj život.

"Dečko je pušten na slobodu. Plašim se za svoj život, moje drugarice i cele porodice. Ono što ste videli na snimku nije ništa. Pretrpela sam jezivo zlostavljanje kao i svi ljudi oko mene. Nije mi jasno kako je doneta ovakva odluka?! Čuli smo da je njegov otac platio, potplatio nekoga da mu ne bi bio određen pritvor - kaže S.S. koju je u ponedeljak pretukao mladić u restoranu u Beogradu.

Za Telegraf.rs progovorila je nakon odluke suda u Beogradu.

Inače, tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je saslušao je uhapšenog L.Đ. (27) na okolnosti izvršenja dva krivična dela zlostavljanje i mučenje i krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti.

Okrivljeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret, odnosno da je u ponedeljak urestoranu “Theta” na Novom Beogradu svoju emotivnu partnerku - oštećenu S.S. i njenu drugaricu - oštećenu J.B. udarao po glavi, šutirao, čupao za kosu i vukao po lokalu, nakon čega je pobegao sa mesta događaja, a sestri oštećene S.S. - oštećenoj A.S. slao preteće poruke da će da ubije nju, njenu sestru i njihovog oca, zbog kojih se oštećena uplašila za svoju bezbednost i bezbednost članova svoje porodice.

Kako je devojka izgledala nakon zlostavljanja objavljeno je na društvenoj mreži.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raša

    11. septembar 2024 | 12:40

    Zato, ako neko ima 0.5 alkohola... E državo korumpirana li si?

  • Duska

    11. septembar 2024 | 13:40

    Brz oporavak devojci, drzavo dozovi se....dokle vise bre!!! Kakvo pustanje da se brani sa slobode u rudnik da radi.

  • Fico

    11. septembar 2024 | 13:29

    Kako bi ovo u Americi bilo sankcionisano po kratkom postupku nenbi taj video nela dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA