"Prešla je reku i sakrila se u šumu": Ovde je posle 24 sata potrage nađena Marina koja je zaklala majku Zoricu

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Marina Cvetković, osumnjičena da je zaklala svoju majku Zoricu u njihovoj porodičnoj kući, uhvaćena je u blizini igrališta nedaleko od fabrike Misao u naselju Nikola Tesla.

Još se ne zna da li je prijavio neko od ljudi koji žive u ovom kraju ili je policija uočila s obzirom da je intenzivna potraga za njom trajala 24 sata.

"Videla su se brojna policijska vozila kako sinoć prolaze našom ulicom. Stizali su u etapama, po dva, tri. Bilo je i patrolnih i onih bez obeležja, verovatno su u tim drugim bili forenzičari. Ona se krila tu gore kod igrališta, nije došla ovom ulicom nego kroz šumu koja se prostire sve do gornjeg dela naselja. Prešla je reku, verovatno je smatrala da je zbog drveća niko neće videti. Videla sam i maricu, ali ne i nju. Sve se to završilo sinoć oko devet" rekao je Nišlija koji ovde živi.

Podsetimo, zločin se dogodio u nedelju u večernjim časovima u Ulici Save Kostića gde je Zorica živela sa suprugom Najdanom i ćerkom Marinom.

Svedoka zločina nema jer Najdan u vreme kada je Zorica lišena života čuvao koze u obližnjem Banjskom Polju.

Zorica C, ubistvo, Niš Foto: Privatna arhiva

Negoslav Cvetanović, Najdanov rođeni brat izjavio je da je ova porodica imala mnogo problema ali da niko nije očekivao da će oni kulminirati na ovako stravičan način.

Marina koja je kako se sumnja, zaklala majku, bila u bekstvu skoro 24 sata. Pronađena je sinoć u naselju Nikola Tesla odakle je odvedena u Zavod za sudsku medicinu gde joj je uzeta odeća i obuća radi analize bioloških tragova nastalih tokom zločina. Odatle je prebačena u Psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici gde će po nalogu Višeg javnog tužilaštva biti obavljeno njeno veštačenje.

Ukoliko se utvrdi da je bila uračunljiva u vreme zločina preti joj kazna zatvora od deset godina do doživotne robije koliko je propisano za teško ubistva dok za slučaj da se ustanovi da je ubistvo počinila pod uticajem bolest, vodiće se postupak za izricanje mere bezbednosti obaveznog čuvanja i lečenja u Psihijatrijskoj ustanovi.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prle

    10. septembar 2024 | 11:06

    Postoje samo dve mogućnosti: doživotni zatvor ili doživotno psihijatrijsko lečenje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA