Vladimir Kecmanović sebe predstavljao kao žrtvu: Roditelji stradale dece iz Ribnikara burno reagovali

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Svedočenje Vladimira Kecmanovića, oca dečaka ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar" danas je toliko uznemirila roditelje nastradale dece da su neki od njih burno reagovali.

Ozbiljan incident dogodio se u Višem sudu u Beogradu, gde je danas Miljani i Vladimiru Kecmanoviću, majci i ocu dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio nezapamćeni zločin, nastavljeno je suđenje.

Ono što je po ko zna koji put povredilo i razbesenelo oštećene roditelje ubijene dece, koji su sedeli u sudnici, jeste ponašanje okrivljenog Vladimira Kecmanovića!

- Optuženi, čiji je sin ubio vršnjake, javio se u jednom trenutku za reč kako bi protestovao protiv izveštavanja medija o njemu i njegovoj porodici! Ponovo je, na metar od roditelja koji su izgubili decu, pokušao da sebe i svoju porodicu predstavi kao najveće žrtve! Zbog toga su roditelji ubijenih burno reagovali, pa ih je sud opomenuo, a nekolicinu i udaljio, dok su neki roditelji sami odlučili da napuste sudnicu - otkrio je izvor Kurira šta se dešavalo iza zatvorenih vrata sudnice.

Miljana Kecmanovic Foto: M.M./ATAImages
RIBNIKAR Foto: Telegraf.rs, Mup, YouTube

Kao svedok pojavila se i nastavnica istorije Tatjana Stevanović koja je bila očevidac zločina i koja je držala čas kad je dečak ubica ušao u razred naoružan pištoljima. Ona je, navodno, ispričala da se sve dogodilo brzinom svetlosti.

- U potresnom svedočenju rekla je da se srušila pre nego što je stigla da vidi ko puca. Ispričala je da je videla noge ubice dok je polako prolazio pored nje i da je on bio miran, nije trčao niti bežao posle zločina - otkriva izvor Kurira. Stevanovićeva je na ročište došla u pratnji supruga i bila je vidno uznemirena, a s roditeljima stradale dece dugo se grlila u hodniku Palate pravde.

(Telegraf.rs / Kurir)

Video: Borović: Žao nam je što su oštećeni ponovo morali da prolaze kroz posledice ove stravične tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MAX

    10. septembar 2024 | 10:23

    Psihopata je odgovoran za zločin maloletnog zlikovca sreća njegova što živi ovde paće se izvući

  • Zvele

    10. septembar 2024 | 10:11

    Žrtva pa on se sprda sa svima ,ma dajte mu dvaes godina robije pa tamo nek se sprda .

  • Морал

    10. septembar 2024 | 13:35

    Описати једном речју. Можда је та реч: непостоји. Да ли постоји довољно добра утеха за родитеље убијене деце? Непостоји Да ли постоји адекватна казна за монструма у дечачком облику? Непостоји Да ли постоји морално, и свако друго, оправдање и искупљење за родитеље таквог монструма у дечачком облику? Непостоји Ови родитељи су били савршено свесни какво зло су створили. Те чињенице су свесни и они сами.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA