Nađen pištolj za kojim je tragala policija u Srbiji: U kući uhapšenog zaplenjena i droga

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušao je danas N.S. (38) zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Okrivljenom se stavlja na teret da je u kući u Surčinu, neovlašćeno držao vatreno oružje - jedan pištolj M57, kalibra 7,62 mm, za kojim vatrenim oružjem je bila raspisana potraga, dok je u garaži neovlašćeno držao opojnu drogu marihuanu.

Na saslušanju kod javnog tužioca okrivljeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnih dela, a imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni boravkom na slobodi da ponoviti krivično delo Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema okrivljenom odredi pritvor, koji je rešenjem i određen.

(Telegraf.rs)

Video: Nastavlja se suđenje klanu Belivuk: Okrivljeni koji se brane sa slobode stigli u Specijalni sud

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Već viđeno

    9. septembar 2024 | 17:37

    Priznao delio i ima pravo na nagodbu sa tužiocem i sudijom. Ostaće u pritvoru nedelju dana dok se ne završe formalnosti, a onda u najgorem slučaju šest meseci nanogica. Jaka kazna u pm.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA