Ovo je Zorica koju je u Nišu ubila ćerka: U njihovu porodičnu kuću često je dolazila policija

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Zorica C. (69) nemilosrdno je ubijena u svojoj kući u niškom naselju Nikola Tesla, a sumnja se da je zločin počinila njena ćerka Marina C.

Prema prvim informacijama, Marina je majku ubila tako što joj je prerezala vrat. Zvaničnih informacija od policije koja obavlja uviđaj još nema, a na terenu je i tužilac Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Komšije kažu da su majka i ćerka i ranije imale problema i da je u njihovu kuću pozivana policija, a da je ćerka više vremena provela u psihijatrijskoj ustanovi nego kod kuće, kao i da se žalila da je roditelji maltretiraju i izgladnjuju.

(Telegraf.rs)

Video: Hose Kareras održao sjajan koncert u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    9. septembar 2024 | 13:58

    Jadna žena. Nekoliko puta sam pisala da nam ne trebaju stadioni već više psihijatrijskih ustanova

  • SVM

    9. septembar 2024 | 15:35

    Vaspitanje,da. Obrazovanje nema veze. Nažalost znam i obrazovane i totalno neobrazovane koji su završavali na psihijatriji. A toliko sam imala neobrazivanih predska koji du bili divni,pametni i poštovani i izrodili decu koja su daleko dogurala

  • Zabrinuta

    9. septembar 2024 | 15:24

    Mislim da nam treba preventiva, a to znači, vaspitavati i obrazovati mlade da uče, rade, bave se sportom, poštuju roditelje i starije i naravno, svoje profesore i da samo poštenim radom mogu postati dobri ljudi. Ali. ima onih koji ih uče da lakše dodju do para bez velikog truda kao što su rijaliti, gde se javno svadjaju, vređaju, psuju, seksaju i to se dobro placa. Zarade na tome za nedelju dana što neki prosvetni radnik ne može da uštedi ni za godinu dana. Takve osobe je lako vrbovati i u sekte ako se dobro placa pa i u kriminal. Po meni, osnova svega je vaspitanje i obrazovanje i u to treba ulagati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA