Stravična vožnja snimljena kod Zrenjanina: Pogledajte šta radi na putu, "ovako ginu ljudi i deca"!

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Mrtvi i povređeni u saobraćaju, nažalost to je svakodnevnica na srpskom asfaltu. Bahatost i nasilnička vožnja pod dejstvom alkohola i narkotika su takođe sve češći uzrok tragedija na putevima.

A kako se to dešava sada možemo da vidimo. Na putu prema Zrenjaninu snimljena je stravična vožnja. Reno klio leluja putem i vozi periodično u obe trake. Malo u svom, a malo i u suprotnom smeru.

Pukom srećom nije bilo nikoga kada je prešao u suprotnu traku. Nadamo se da je stigao živ i zdrav kući i da niko nije nastradao zbog njegove vožnje.

Pogledajte snimak sulude vožnje

Svaki put kad sednete za volan budite maksimalno oprezni, zbog kamikaza na putevima. Apelujemo na nadležne da sankcionišu ovakvo ponašanje na putu.

(Telegraf.rs)

Video: Dečko vozi motor nogama dok rukama kuca poruke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NnNana

    8. septembar 2024 | 20:06

    Ovo vidjamo svaki dan i svuda, jedino izgleda da policija ovo ne vidi! Gde je policija, šta oni rade??? Jure babe i nejake... Ja sam jednom baš policiji u Zrenjaninu prijavila nekog besnog kamiondziju koji je divljao po putu Bg- Zr, ali su me otkačili, kao šta ja to bulaznim i oni tu kao ne mogu ništa...Strašno!

  • Sara

    8. septembar 2024 | 20:36

    Nemojte odmah osuđivati, ovako je vozio čovjek u okolini Banjaluke, neki mimci u autu iza su snimali i sprdali se, čovjek je sletio sa puta a uviđaj je pokazao da je čovjek bio dijabetičar i u toku vožnje mu pozlilo. Možda bi ga i spasili da su zvali nadležne organe ili pokušali nešto da urade umjesto što su se sprdali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA