Vlasniku pumpe iz Bele Crkve i njegovoj sestri određena zabrana prilaska maloletnicima: Tukli ih i šišali

 
J. O.
J. O.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Vlasniku benzinske pumpe u selu Grebenac kod Bele Crkve, koji je pretukao trojicu maloletnika i terao ih da jedan drugog šišaju na ćelavo, određena je zabrana prilaska i komunikacije sa maloletnicima.

Do napada na maloletnike došlo je 27. avgusta, kada su tri maloletna lica prijavila brata i sestru N. A. i T. M, vlasnike benzinske pumpe u Jasenovu, ogranak Grebenac.

Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu je 29. avgusta podnelo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja Policijskoj stanici Bela Crkva, kao i zahtev za pružanje potrebnih obaveštenja Domu zdravlja u tom mestu i Opštoj bolnici u Vršscu.

Postupajući po zahtevu, Policijska stanica Bela Crkva je Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu dostavila je izveštaj, a istog dana je postupajući javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu podneo predlog za izricanje mere zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa trojicom maloletnika.

Osnovni sud u Vršcu doneo je rešenje kojim se određuje mera zabrane prilaženja, sastajanja i komunikacije sa određenim licima i posećivanje određenih mesta.

U navedenom predmetu zakazane su dokazne radnje saslušanja osumnjičenih lica.

OJT u Vršcu nastavlja dalji rad na predmetu, te u interesu dokaznog postupka za sada nije moguće saopštavati detaljnije informacije o konkretnim dokaznim radnjama koje preduzima Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu.

Podsetimo, pokreće se i postupak protiv trojice maloletnika u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu jer su sa benzinske pumpe ukrali novac i nekoliko energetskih pića.

Nakon što su se maloletnici izvinili, vlasnik pumpe ih je na prevaru odvezao, navodno da se izvine i njegovoj sestri koja je suvlasnica pumpe, da bi ih potom odvezao u svoju kuću u Beloj Crkvi, gde su ih tukli, a potom kod frizera da ih ošiša na ćelavo. Kako kod frizera nije bilo mesta, on ih je odvezao do benzinske pumpe, ispred koje je postavio stolicu i naterao dečake da jedan drugog šišaju na ćelavo.

(Telegraf.rs)

Video: Glišović: Groblje za kućne ljubimce ima 839 grobnih mesta,Park sećanja, rozarijume

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srdjan

    6. septembar 2024 | 13:19

    ma trebo da ih vodi na cevape

  • Sibin

    6. septembar 2024 | 13:55

    Ma jok, trebao je da ih pusti da sve pokradu i odsetaju normalno!!!

  • XYZ

    6. septembar 2024 | 13:38

    Svaka CAST vlasniku pumpe. Sta je trebao da roditeljima lopova mesec dana sipa gorivo dzabe. Nasi sudovi stite kriminalce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA