Danas sahrana mladića kog je otac ubio ubodom u srce: Trpeo nasilje, u porodičnu kuću se vratio zbog majke

 
J. O.
J. O.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 5

Dejan Fazlija (25) koji je pronađen mrtav sa ubodnim ranama koje mu je nanedo otac nakon svađe, biće sahranjen danas u 14 sati na Novom groblju u Kruševcu.

Njegova sestra na Fejsbuku je objavila potresne reči.

"Moj anđele lepi, neka ti je laka crna zemlja. Ljubi te sestra i voli", napisala je.

Dejan se i na poslu žalio na porodične probleme i kolege su ga molile da se sa posla ne vraća kući, te je te večeri otišao da prespava kod druga. Međutim, te večeri pozvao da je drugi drug i pitao da se nađu, ali je sa sobom poveo Dejanovog oca.

Kamere su snimile Dejanovog oca Nebojšu Uskokovića (50) kako izlazi sa zadnjeg sedišta automobila ispred pekare u Balkanskoj ulici u kruševačkom naselju Bivolje, a potom se raspravlja sa sinom, nakon čega mu zabada nož direktno u srce.

Sve se dogodilo u noći između 26. i 27. avgusta, a Dejanova porodica ubrzo je krenula u potragu za njim, misleći da je nestao. Prema rezultatima obdukcionog nalaza, preminuo je 10 minuta nakon uboda. Dok je potraga za njim još trajala, Dejanova braća pronašla su oca obešenog u kući.

Dok su ga tražili, prošli su na oko 20 metara od mesta gde je njegovo telo, naposletku, pronašla policija. Telo mladića pronađeno je u šupi jedne kuće u ulici Srboljuba Vuksanovića Glavaša u Kruševcu.

Mladić je inače imao velikih porodičnih problema, bio je izuzetno vezan za majku i gledao je da je zaštiti od oca nasilnika na svaki mogući način. Često je pričao kako mu se majka žali i da će je otac ubiti ako je on ne zaštiti. Nažalost, Dejan nije uspeo da zaštiti sebe, otac je kobne večeri uzeo nož u ruke i sinu presudio.

Dejan je napustio porodičnu kuću šest meseci pre ubistva. Njegova majka ostala je sama u kući sa njegovim ocem i tražila je od Dejana da s evrati, jer nije mogla da se izbori sama. Dejan se vratio, ali njegova majka je ubrzo ostišla u Austriju kod drugog sina, a Dejan je ostao sam sa ocem.

Kako saznajemo, iako su Dejan i njegova majka trpeli jezivo nasilje od strane oca, donosno muža, ali ga nikada nisu prijavili policiji.

(Telegraf.rs)

Video: "Nije mi cilj ni Završni masters, ni renking. Prioriteti su GS i reprezentacija": Moćne reči Noleta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    31. avgust 2024 | 09:24

    Uvek treba nasilnika prijaviti a to mogu i oni koji su znali da postoji ali to i država i sredina treba da ispoštuju momentalnim zatvaranjem nasilnika u zatvorenu ustanovu za lecenje dok ceka sudjenje ako ima dela ili u zatvor kada mu se presudi ali u kuci i na ulici vise ne sme biti. Ocigledno je da bi Srbija mogla bar tri zatvora napuniti kucnim nasilnicima jer ne radi na tom pitanju vaspitanjem nacije jer su nam odavno sve vrednosti urušene pocev od ne ucenja dece da nasilje nije nesto sto je poželjno u drustvu. Nasilnici su ustvari mentalni slabići koji ničemu i nikome ne koriste.

  • РВ

    31. avgust 2024 | 10:12

    Отац Небојша Ускоковић а син Дејан Фазлија, како? Очух, ванбрачни син или нешто треће.

  • Lord

    31. avgust 2024 | 10:02

    Odavno sam rekao da je Srbija prepuna ludaka,uzas je sta se desava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA