"Anđele moj lepi"! Bolne reči sestre Dejana kojem je otac zario nož u srce: Nesrećni mladić se mučio ceo život

 
Ekipa Hronike
Ekipa Hronike
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Dejan Fazlija (25) kojeg je otac N.U. nožem ubo i srce i grudi , a potom se narednog dana, tačnije, 27. avgusta, obesio u kući u Kruševcu, biće sahranjen sutra na Novom groblju u pomenutom gradu.

Od Dejana su se od dana kada je njegovo telo nađeno, na mrežama i dalje opraštaju porodica i prijatelji, a poruke upućene nesrećnom mladiću teraju suze na oči.

"Moj anđele lepi nek ti je laka zemlja, ljubi te sestra voli"

"Tuga sestro tuga, ode moj Deja, duša moja, ne mogu da verujem da ga nema, još uvek čekam da se pojavi od nekud i da me lupi po glavi kao i uvek što je radio. Neka mu je laka zemlja, moje iskreno saučešće za našeg brata Dejana"

"Tuga, tuga, njega nema, srce naše ti si pored nas, u našim srcima koja su uz tebe, tvoja mama i tvoja sestra i braća. Neka te anđeli čuvaju i daju raj koji si ti bio. Rajska duša. Nije ti bilo vreme još Dejo. Saučešće ujnino"

Dejan se mučio ceo život, umro u tuđoj šupi

Dejan Fazlija Foto: Facebook

Dejan Fazlija (25) se prema rečima njegovih prijatelja ceo život mučio zbog nasilnog oca.

"Otac je tukao i njega i majku koja je pobegla u Beč. Sestra se udala i otišla, a i Dejan je pobegao od oca. Mnogo je radio, više poslova da bi imao para da da majci. Imao je baš težak život, nesrećnik, eto kako je završio, od ruke pijanca i nasilnika koji mu je bio rođeni otac", rekli su.

Povodom ovog teškog zločina juče se oglasilo Više javno tiužilaštvo u Kruševcu.

Više javno tužilaštvo u Kruševcu zvanično je saopštilo da je 27. avgusta, u večernjim satima, Policijskoj upravi u Kruševcu je prijavljen nestanak lica Dejana Fazlija od strane njegove majke N.F. (52). Potraga za njim je pokrenuta, od podnevnih sati tog dana, kada je njegova sestra po majci nezvanično prijavila nestanak, i to raspitujući u policiji o eventualnim saznanjima o njegovoj sudbini.

Operativnim radom na terenu, došlo se da saznanja da se nestali susreo sa svojim ocem N.U., dan ranije, a sa kojim nije živeo u istom domaćinstvu. Takođe su naveli da je između njih došlo do verbalne rasprave, kao i da je nakon toga verovatno došlo do fizičkog kontakta u kojem je N.U. najverovatnije nožem naneo povredu Dejanu.

Taj događaj nije bio prijavljen policiji.

N.U. je dan nakon napada na sina, 28. avgusta, počinio samoubistvo vešanjem u svojoj porodičnoj kući.

Telo mladića koji je iskrvario nasmrt pronađeno je juče u pomoćnom objektu, u šupi koja se nalazi u dvorištu kuće čiji su vlasnici na odmoru.

Nakon obavljenog uviđaja koji je obavio dežurni javni tužilac VJT u Kruševcu sa uviđajnom ekipom PU Kruševac, izdata je naredba za obdukciju tela Dejana Fazije, koja je obavljena dana 29.08.2028.god., a čiji preliminarni rezultat ukazuje da je smrt nastupila nasilno usled uboda oštrim predmetom u predelu leve strane grudnog koša i srčanog mišića.

VJT u Kruševcu će zajedno sa pripadnicima PU u Kruševcu u narednom periodu preduzimati i druge mere i radnje vezane za potpuno utvrđivanje svih činjennca vezanih za ove događaje.

(Telegraf.rs)

Video: Gašić prisustvovao uvežbavanju, sve spremno za 20. septembar: Moćna slika s batajničkog aerodroma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    30. avgust 2024 | 11:25

    Kakav otac. To je pseto prokleto. Trebalo je da se okači negde još pre mnogo godina

  • 😪

    30. avgust 2024 | 11:00

    Au tuge,jadna napacena dusa,tek poceo da zivi a znao samo za muku...

  • drug

    14. septembar 2024 | 08:30

    koliko lazi na racun oca....pa ja oca znam odlicno...odkad je on jos pricao "ako me neko otera u grob , to ce biti moj sin"...zasto je tako pricao?...sin mu se kockao, pravio dugove a otac vracao i opominjao da to vise ne radi..to je trajalo i trajalo...otac je bio ok lik, nikad da uvredi, opsuje...da popije, pio i kao i svaki covek..sta tu ima lose ...hocu da kazem da mu samo pripisujete razne lazi a da covek nije takav kako se kaze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA