Stravični detalji ubistva u Bavaništu! Starac britvom izmasakrirao po grudima muškarca: Kod tužioca bio nem

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu danas je saslušan M.M. (75) iz Bavaništa, zbog postojanja osnova sumnje da je pre 2 dana oko 15 časova izvršio krivično delo Ubistvo.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je u mestu Bavanište kod Kovina oštećenog A.M. (42) iz Bavaništa fizički napao britvom, tako što mu je zadao ubod u predelu grudnog koša, te ga tako ubio.

Nakon saslušanja osumnjičenog, kojom prilikom se koristio svojim pravom da ne iznosi odbranu, tužilaštvo je nadležnom sudu predložilo da osumnjičenom odredi pritvor u trajanju do 30 dana, odnosno zbog okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičkog postupka.

(Telegraf.rs)

Video: Gašić prisustvovao uvežbavanju, sve spremno za 20. septembar: Moćna slika s batajničkog aerodroma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    29. avgust 2024 | 15:31

    U koliko godina starac prestaje da bude muškarac? Da li ste odredili godine ili treba potvrda lekara? Kojeg je pola stari muškarac? Da li ste to odredili?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA