Filmska potera u centru grada! Tinejdžer motorom bežao od policije, vozio između stolova u kafićima

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Vozač motocikla, D. I. (19), izazvao je pravu filmsku poteru noćas oko ponoći, kada je, bežeći od policije, prokrstario ulicama Stevana Nemanje i Žitnog trga u Novom Pazaru, prolazeći između stolova u kafićima, izazvavši šok među prolaznicima.

U dramatičnom pokušaju bega, vozač je odbacio motocikl i nastavio da beži peške kroz ulice 28. novembra i Rifata Burdževića. Policija ga je sustigla kod robne kuće “Maxi”, gde je uhapšen.

Ispostavilo se da motocikl nije imao registarske tablice i nije bio registrovan, a vozač, pored toga što nije imao položen vozački ispit, nije imao ni dokumenta kod sebe. Sve se završilo hapšenjem, a građani su još uvek u šoku zbog prizora koji je ličio na scene iz akcionih filmova.

Motocikl je privremeno oduzet, a vozaču su podnesene prijave iz oblasti Zakona o sigurnosti saobraćaja.

Treba posebno istaknuti profesionalnost i brzu reakciju saobraćajne policije, koja je u najkraćem roku uspela da neutrališe potencijalnu opasnost za građane i zaustavi begunca.

Njihova posvećenost i efikasnost u ovoj situaciji zaslužuju pohvale, jer su uspeli da održe red i spreče moguće nesreće u centru grada. Uprkos teškim okolnostima, policija je pokazala visok nivo profesionalizma i hrabrost.

(Telegraf.rs/sandzakdanas.rs)

Video: "Ona od dečaka pravi muškarca": Mladi Čačani otkrili da li žele u vojsku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grunf

    29. avgust 2024 | 13:02

    U Srbiji ne postoji "zakon o sigurnosti saobraćaja" nego ZOBS na putevima (Zakonać o bezbednosti saobraćaja)...ovaj prvi možda u Republici Srpskoj...

  • Voki

    29. avgust 2024 | 12:54

    Video sam da je pobegao.. Nisu ga uhvatili..

  • Bax

    29. avgust 2024 | 12:53

    Kako kad nije uhvaćen.. Pobegao im je..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA