Pritvor za muškarca koji je u Zemunu mrtav pijan maltretirao suprugu i ćerku: Napao ih jer su smanjile muziku

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policija u Zemunu je, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beorgadu donela rešenje o zadržavanju okrivljenog M. G. (38) zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela nasilje u porodici kada je napao suprugu i ćerku.

Njemu se stavlja na teret da je pretnjom da će napasti na život i telo i drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio spokojstvo i telesni integritetčlanova svoje porodice.

On je u alkoholisanom stanju udario maloletnu ćerku i naneo joj laku telesnu povredu, a suprugu je pokušao da udari i pretio joj je da će da je ubije jer je smanjila glasnu muziku koju je želeo da sluša.

Na saslušanju u tužilatšvu okrivljeni je delimično priznao izvršenje krivičnih dela.

Imajući u vidu da su prema njemu ranije izricane hitne mere na osnovu Zakona o sprečavanju nasilja u porodici i da postoje okolnosti koje ukazuju na to da će okrivljeni boravkom na slobodi da utiče na oštećene i da će da ponovi izvršenje krivičnog dela, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud je ;. G. odredio pritvor.

(Telegraf.rs)

Video: Gašić prisustvovao uvežbavanju, sve spremno za 20. septembar: Moćna slika s batajničkog aerodroma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA