Gorštak sa Golije bio dobio zabranu prilaska Kristini: Evo šta se dogodilo posle toga

 
N. S.
N. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Kristina Salković na društvenim mrežama optužila je svog bivšeg partnera sa kojim ima dete, gorštaka sa Golije, Daneta Bijorca i njegovu majku, da su je maltretirali, trovali, zlostavljali, psihički maltretirali, a kako smo nezvanično saznali, ona ga je prijavila policiji 2022. godine!

Kako nezvanično saznajemo, policija je odmah tada, pre dakle 2 godine, postupila protiv njega i izrekla meru zabrane prilaska. Kristina je tada napustila vanbračnu zajednicu i državu Srbiju i od tada se nije vraćala.

Kako saznajemo, prijava je odbačena!

Podsetimo, Kristina je pobegla od kuće i iz Sarajeva došla na Goliju gde je sa Danetom na planini živela nekoliko godina i dobila dete sa njim.

Potom su krenule stravične optužbe među kojima i ona da je "zaradila" neizlečivo oboljenje creva.

"Terali su me da se snimam medije da bi dobijala donaciju za lečenje, a onda su sav taj novac trošili na sebe. Njegova majka me je maltretirala i otrovala", rekla je ona.

Kristina je završila u bolnici, a samo dan nakon napuštanja zdravstvene ustanove Telegraf.rs razgovarao je sa njenom majkom Jasnom Salković Bajrić koja je ispričala da je po dolasku iz Sarajeva u posetu, ćerku zatekla u katastrofalnom stanju te da je podsećala na mrtvaca.

Mi smo, u poseti selu u kom živi gorštak sa Golije, saznali da je njegova familija vredna i radna, kao i da su se, prema rečima komšija, i o detetu i o njoj brinuli najbolje što su mogli.

Inače, povodom svega se oglasio i Danetov rođak za Blic koji je rekao da Kristinine tvrdnje nisu tačne i da on nikada nije prijavio Kristinu. Dane je potom za Telegraf.rs rekao da je sve nameštaljka Kristine i njene majke kako bi odvela dete za Sarajevo.

(Telegraf.rs)

Video: Gašić prisustvovao uvežbavanju, sve spremno za 20. septembar: Moćna slika s batajničkog aerodroma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušan

    28. avgust 2024 | 12:22

    Taj nazovi brak je bio sumnjiv od samog početka. Da devojka iz Sarajeva pobegne od kuće i dođe u onu vuko*ebinu iz ljubavi prema nekome koga nikad nije ni videla mogao je da poveruje samo Dane Bijorac.

  • Lilly

    28. avgust 2024 | 12:13

    Dobro bi bilo, da neko izvuce dete iz ove nedodjije! Ni majka nije u vinklu, to se vidi odmah! Da je normalna, ne bi ni pobegla kod njega! Ali ako dete ostane na planini, bice i nepismeno, i nesocijalizovano....izrabljivace ga ovaj balvan. U Sarajevu ce biti medju ljudima, skolovace se i sam ce naci svoj put, imace mogucnosti! SPASAVAJTE DETE!!!

  • Pa

    28. avgust 2024 | 12:43

    Video sam Kristinu u emisiji koju su prvi put prikazali, bila je prava lepotica. Pitao sam se šta li je nju opredelilo da iz Sarajeva ode tamo gde je "čist vazduh" (a kada se tako kaže onde beži odatle što pre i što brže, jer tu u stvari više ništa i nema). Sada izgleda veoma loše i bolesno. U ovoj priči sam na Kristininoj strani, njoj verujem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA