Katastrofa u Boru! Mladić (21) koristio dečaka (15) kao mulu za drogu: Evo kako i gde su uhvaćeni

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su V. R. (21), dok će protiv jednog 15- godišnjaka podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku, jer su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je uhapsila i S. R. (21), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo sprečavanje i ometanje dokazivanja, saopšteno je iz Policijske uprave u Boru.

V. R. je, kako se sumnja, organizovao kupovinu i transport kilogram i 50 grama marihuane i oko pola kilograma amfetamina koje je policija pronašla kod 15 -godišnjaka kojeg su zaustavili nakon što je izašao iz jednog međugradskog autobusa.

S. R. se sumnjiči da je svedoku nudio novac kako bi promenio iskaz koji je dao u policiji. V. R. i S. R. je, po nalogu nadležnih tužilaštava, određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni tužiocu. Nakon saslušanja sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs)

Video: Gašić prisustvovao uvežbavanju, sve spremno za 20. septembar: Moćna slika s batajničkog aerodroma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA