Čovek da vrišti od tuge: Devojčica iz Pazara sahranjena pored tate i sestre, ona je treća žrtva bahatog vozača

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

U saobraćajnoj nesreći na magistralonom putu Sjenica-Prijepolje 9. avgusta došlo je do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli Hasredin Fehratović (42) i njegova trogodišnja ćerka, dok su se lekari borili za život njegovoj supruzi i starijoj ćerki (14) koja je pre dva dana preminula. Devojčica je podlegla povredama, a juče je sahranjena u selu Murovci kod Novog Pazara, gde i njen otac i trogodišnja sestra.

Podsetimo, nesreća dogodila se 9. avgusta oko 23 sata kod Pašinog Brda na magistralnom putu Sjenica-Prijepolje. U jezivom sudaru teško su bile povređene Hasredinova supruga i druga ćerka, dok je njegov sin na svu sreću prošao bez povreda. Jedva punoletni tinejdžer je bio svedok jezivog prizora i gledao kako mu na rukama umire otac i sestra. U udesu poginuo je i vozač "mercedesa" Dženan Korać iz Sjenice koji je kobne večeri preticao kolonu vozila i zakucao se u "audi" u kom je bila porodica iz Pazara.

Dok je porodica i dalje bila u žalosti za Hasredinom i njegovom ćerkicom, iz bolnice su stigle tužne vesti da je i druga Hasredinova ćerka preminula i pored borbe lekara.

- Sahrana je bila juče i veliki broj rođaka, prijatelja i građana Novog Pazara došlo je da isprati na večni počinak devojčicu, trećeg člana Fehratovića koja je nastradala u nesreći - navodi naš izvor.

Vest da je preminula pogodila je sve, a na društvenim mrežama svi se opraštaju od nje, i žale tragičnu sudbinu porodice iz Novog Pazara.

- Žalosti i ova devojčica ode. Nadam se da će se tamo sresi sa sestrom i ocem, a majci i bratu želim da imaju snage da izdrže ovu veliku bol i nezamislivi gubitak. Ne daj Bože nikome ovakvu bol i tugu. Unište je jedna porodica... - ovo su samo neki od komentara kojih ima preko devet stotina.

- Čovek da vrišti od tuge, kao da je tužan san. Treba svi da se saosećamo sa ovom porodicom. Kako je bolno samo kada vidite koga ta deca imaju, mamu koja se i dalje nalazi u bolnici, jednog dedu i dve nane. Nijedna napisana reč ne može utešiti porodicu Fahretović. Zaista, tuga do neba, srce mi se slama. Teško i preteško iskušenje za ovu porodicu i njihove najmilije.

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA