Uklonjene dve ručne bombe iz nekorišćenog lokala u Kragujevcu

 
Đ. Đ.
Đ. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Iz jednog nekorišćenog lokala u Kragujevcu danas su, nakon dojave policiji, otklonjene dve ručne bombe, koje su uništene na poligonu, saopštila je Policijska uprava u tom gradu.

Kragujevačkoj policije prethodno je prijavljeno je da je na nekorišćenom lokalu u Daničićevoj ulici razbijeno staklo na izlogu i da se unutra najverovatnije nalaze dve eksplozivne naprave.

Policijski službenici su odmah po prijavi izašli na lice mesta, obezbedili ga i ustanovili da se u unutrašnjosti lokala nalaze dve ručne bombe, nakon čega su o svemu obavestili Više javno tužilaštvo.

Preduzete su sve bezbednosne mere i procedure, a Četa za protivdiverzionu zaštitu Posebne jedinice policije Policijske brigade PU za grad Beograd je bezbedno uklonila ova eksplozivna sredstva i transportovala ih na poligon gde su i uništena.

Policijski službenici Policijske uprave u Kragujevcu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Luna Pilić o filmu "Sveta porodica"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA