Oglasio se MUP nakon stravične nesreće u Umci: Jedan muškarac je poginuo

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Jedna osoba je izgubila život, a najmanje 14 je povređeno u strašnom udesu koji se desio jutros oko 7.45 sati u smeru ka gradu. Saobraćaj je obustavljen, a na licu mesta je nastala prava drama. Ekipa policije izašla je na teren, nakon čega se zvanično oglasilo i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

- Jutros oko 7.50 časova na Novom obrenovačkom drumu u Umki dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali teretno motorno vozilo i autobus. U nesreći je život izgubio jedan muškarac, dok je 14 osoba prevezeno u Urgentni centar. Hitna pomoć je na licu mesta pružila medicinsku pomoć ostalim povređenim osobama. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su na terenu, a saobraćaj se preusmerava na Stari obrenovački put - piše u saopštenju MUP-a.

Podsetimo, vozač kamiona koji je učestvovao u strašnom udesu sa autobusom jutros nešto pre 8 sati, ispričao je šta se desilo na putu.

(Telegraf.rs)

Video: Jutro nakon požara u fabrici "Nevena Kolor" u Leskovcu: Sve je sprženo, dim se spustio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA