Traje borba za život 2 putnika: 14 povređenih iz udesa kamiona i autobusa u UC, 3 s teškim povredama

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Lekari u Beogradu bore se za život dva putnika koja su zadobila stravične povrede u udesu autobusa i kamiona na Obrenovačkom putu. Kako saznaje Telegraf.rs, 14 povređenih prebačeno je u Urgentni centar, od čega je troje s teškim povredama.

Reporteri Telegrafa sa terena javljaju da su prizori dramatični, da je srča svuda, a da je kamion prikolicom probio GSP autobus broj 551.

- Verujte, samo sam u trenutku video prepreku, kamion ispred sebe parkiran nasred puta. Trenutak, nisam mogao da reagujem. Ne znam šta se desilo, samo sam video kamion ispred sebe - rekao je vozač autobusa 511 za Republiku, trudeći se da ne gleda u pravcu autobusa, u kom se vidi beživotno telo jednog putnika.

Pored njega, svoju izjavu je dao i vozač kamiona.

"Autobus je udario u kamion otpozadi. Strašno. Ja sam bio u kamionu, gledam, vidim hoće da me gađa. Ne znam kako nije video", rekao je vidno uznemirani vozač Republici, nakon čega je otišao da pomaže povređenima.

(Telegraf.rs)

Video: Sovilj: RHMZ će putem SMS slati hitne informacije o nepogodama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veka

    24. avgust 2024 | 10:15

    Kad vozači ne vade slušalice iz ušiju. Da malo više obrate pažnju na vožnju nego na telefon manje bi bilo ovakvih tragedija

  • Zvele

    24. avgust 2024 | 10:07

    Ko sve vozi autobuse i kamione po Srbiji dobro smo i čitavi svi .....

  • 10

    24. avgust 2024 | 10:01

    Година трагедија и још вас ко зна колико исто чека?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA