Težak udes autobusa i kamiona u Beogradu: Ima mrtvih, puno povređenih

 
S. Ž.
S. Ž.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Stravičan udes desio se na Obrenovačkom putu, u Umki, u smeru prema gradu, u kom su učestvovali kamion i autobus koji saobrača na broju 551. Kako saznajemo, jedna osoba je poginula, a ima mnogo povređenih. U 9.50 sati, dakle dva sata nakon udesa, dobili smo najnovije informacije o stanju povređenih - lekari se u tom trenutku bore za život dva putnika, dok je 14 povređenih u Urgentnom centru, od kojih troje teže.

Nešto posle podne, 4 sata nakon udesa, naloženo je hapšenje vozača autobusa.

Na lice mesta bile upućene su ekipe Hitne pomoći.

Put je zatvoren za saobraćaj.

Kako saznajemo, 5 povređenih je u reanimaciji sa teškim telesnim povredama, a ima i životno ugroženih.

Naši novinari i fotoreporteri sa terena javljaju da su prizori dramatični, da je srča svuda, a da je kamion prikolicom probio GSP autobus broj 551.

- Verujte, samo sam u trenutku video prepreku, kamion ispred sebe parkiran nasred puta. Trenutak, nisam mogao da reagujem. Ne znam šta se desilo, samo sam video kamion ispred sebe - rekao je vozač autobusa 511 za Republiku, trudeći se da ne gleda u pravcu autobusa, u kom se vidi beživotno telo jednog putnika.

Pored njega, svoju izjavu je dao i vozač kamiona.

"Autobus je udario u kamion otpozadi. Strašno. Ja sam bio u kamionu, gledam, vidim hoće da me gađa. Ne znam kako nije video", rekao je vidno uznemirani vozač Republici, nakon čega je otišao da pomaže povređenima..

(Telegraf.rs)

Video: Sovilj: RHMZ će putem SMS slati hitne informacije o nepogodama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA