Dačić: Nastavićemo sa opremanjem naših specijalnih jedinica da bi davale rezultate u interesu građana i Srbije

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovao je danas dodeli 20 vozila Žandarmeriji i poručio da će se nastaviti sa opremanjem specijalnih jedinica kako bi one mogle da daju rezultate koji su u interesu građana i Srbije.

„Danas uručujemo Žandarmeriji 20 vozila koja su spremna za upotrebu po svim linijama rada, odnosno sektorima Žandarmerije. Ovo će svakako doprineti kvalitetu rada i stvaranju boljih uslova za funkcionisanje Žandarmerije kao elitne jedinice u okviru Ministarstva unutrašnji poslova i naše policije. Reč je o 12 vozila „isuzu“ i osam „defendera“ koji su reparirani, koji su ranije kupljeni.

Neka vozila će biti namenjena za deminere, zatim za vodiče službenih pasa, za ronioce i za sve druge specijalnosti kojima se bavi Žandarmerija“, izjavio je ministar Dačić u bazi beogradskog odreda Žandarmerije u Rakovici.

On je istakao da je veoma bitno da Žandarmerija bude osposobljena da brzo reaguje u uslovima kada je njihova intervencija neophodna, bilo da je reč o borbi protiv kriminala, ili opšte bezbednosti zemlje.

„Nastavićemo sa opremanjem naših specijalnih jedinica kako bi one mogle da daju rezultate koji su u interesu građana i Srbije“, poručio je ministar Dačić.

(Telegraf.rs)

Video: Hose Kareras održao sjajan koncert u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA