Evo da li će dečak iz Pančeva odgovarati što je umotao druga u foliju zbog TikTok izazova

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Više javno u Pančevu oglasilo se povodom slučaja od 4. avgusta, kada je u tom gradu povređen dečak nakon naizgled bezazlene dečje igre i snimanja izazova za TikTok. Naime, njega je drug umotao u streč foliju i dečak je u jednom momentu izgubio svest i prestao da diše. Kako je navedeno u saopštenju, dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Pančevu je Policijskoj upravi Pančevo naložio da uzme izjave učesnika događaja i preduzme druge radnje kako bi bile utvrđene okolnosti događaja.

Iz izveštaja o događaju Policijske uprave u Pančevu koji je 19. avgusta dostavljen tužilaštvu, utvrđeno je da je dečak doneo foliju na mesto događaja, nakon čega ju je, zajedno sa maloletnikom sa kojim je bio u društvu, obmotao oko svog tela, a zatim je pokušao da se kreće, zbog čega je pao.

Imajući u vidu navedene okolnosti, Više javno tužilaštvo u Pančevu je našlo da se u radnjama maloletnika ne stiču elementi krivičnog dela iz njihove nadležnosti.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je o ponašanju deteta i maloletnika obavestilo Centar za socijalni rad "Solidarnost" u Pančevu, kako bi ta ustanova preduzela mere iz svoje nadležnosti.

Takođe, Više javno tužilaštvo je Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu dostavilo izveštaj o događaju kako bi bilo provereno da li se u radnjama bilo kog lica eventualno stiču elementi krivičnog dela iz nadležnosti tog tužilaštva.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA