"Brate moj, ovo je tuga za sve nas": Bolne reči prijatelja Danijela koji je stradao sa ženom i 4 dece u požaru

 
K. P.
K. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Stravičan požar koji je odeno šest života u Novom Sadu potresao je čitavu Srbiju. Četvoro dece i dvoje mladih poginulo je u buktinji koja je progutala njihov dom. Prijatelj poginulog Danijela izjavio je za Telegraf.rs da su bili prijatelji još iz detinjstva i da je njegova porodica jako dobra i vredna. 

Zoran, prijatelj Danijela A, koji je poginuo sa suprugom i četvoro svoje dece sinoć u požaru, izjavio je za Telegraf da će druga iz detinjstva pamtiti samo po dobru. 

- Danijela znam ceo život, bili smo drugari još iz detinjstva. Njegova porodica je jako dobra, svi su vredni i uvek su gledali jedni druge. Ovo je velika tuga za sve nas. Nismo se skoro čuli, a pamtiću ga samo po dobru - rekao je Zoran koji je objavio Danijelovu fotografiju.

Kako ne žive u blizini ističe da ne zna kako je došlo do požara, ali da je čuo da se radi o bateriji električnog bicikla, ali da se ta informacija još proverava.

- Brate moj, počivaj u miru ti i tvoja porodica - napisao je Zoran.

(Telegraf.rs)

Video: "Kuća gori, deca su unutra!": Jezivi snimak poziva upomoć vatrogascima zbog požara u Novom Sadu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SU 1

    23. avgust 2024 | 14:16

    Tuga,tragedija,sudbina,...,teško je nešto promeniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA